середа, 22 серпня 2012 16:37

"Ані Лорак - центральна фігура в колі моїх друзів" - Філіп Кіркоров

"Ані Лорак - центральна фігура в колі моїх друзів" - Філіп Кіркоров
Артист розповів, що своїх дітей хоче тримати подалі від шоу-бізнесу Фото: novostimira.com.ua

У Філіппа Кіркорова дуже вузьке коло друзів, повідомляє ТСН.

"І з роками воно звужується. Ані Лорак - центральна фігура в цьому колі. Вона практично член моєї родини творчої. Я її обожнюю", - розповів співак в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Між тим Кіркоров розповів про свою нещодавню зустріч з Мадонною.

"Так вийшло, що приїхавши до Москви, вона виявила бажання зі мною зустрітися. У мене виявилася ця раритетна платівка "Ти, ти, ти..." 1991-го року, де вона намальована як муза. Я її подарував, вона була приємно здивована" , - поділився він.

Артист розповів, що своїх дітей хоче тримати подалі від шоу-бізнесу.

"Якщо вони вже захочуть своє життя пов'язати з мистецтвом, то без моєї подачі, так скажемо. Якщо вони полюблять музику, то вони її полюблять заочно навіть, не обов'язково тягати їх і піаритися з ними. Мені не хочеться зайвий раз давати привід обговорювати мою родину, мене, моїх дітей. То я їх тримаю в стороні, нікому не показую. Мені вистачило того, що з подачі всяких не дуже охайних артистів, які придумують абсолютно легенди, звідки ці діти, хто їхня мати. Ця тема закрита", - підкреслив Кіркоров.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Філіп Кіркоров показав своє фото з Мадонною

Співак зізнався, що вирішив завести дітей в першу чергу для себе.

"І для того, щоб моє життя заграло новими фарбами. І воно таки заграло. Я це зробив ще для того, щоб стати прикладом для багатьох самотніх людей, які бояться зробити такий крок, бояться громадської думки. Ось я це зробив, щоб показати на своєму прикладі, що не треба боятися, нічого тут такого немає. Я пишаюся, що я став першим", - зазначив артист.

Зараз ви читаєте новину «"Ані Лорак - центральна фігура в колі моїх друзів" - Філіп Кіркоров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути