Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2012 17:34

Кіркоров не покликав Ані Лорак стати хресною свого новонародженого сина

Кіркоров не покликав Ані Лорак стати хресною свого новонародженого сина
Співачці сподобався концерт Мадонни Фото: spletnik.ru

Ані Лорак була на концерті Філіпа Кіркорова, під час якого він повідомив, що вдруге став татом, і у нього народився син. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я дізналася ще в обід. Трималась така інтрига. І він вирішив саме на концерті в Софії оголосити це. Він дуже хвилювався, тому що він дуже чекав саме на другу дитину, вже знав, що буде хлопчик. Я думаю, що це стало дійсно святом для всіх тих, хто прийшов на концерт, тому що вони були перші слухачі, глядачі цієї події. А мені було приємно, що я мала якесь відношення, в принципі така історична подія", - наголосила вона.

Між тим співачка поділилась, що Кіркоров не запрошував її стати хрещеною мамою свого новонародженого сина.

"Не було таких пропозицій. Я думаю, що сам Філіп вирішить, хто буде краще", - підкреслила вона.

Артистка також зізналась, що їй сподобався концерт Мадонни в Італії, який вона відвідала нещодавно, незважаючи на критику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак поїхала на концерт Мадонни з іншим чоловіком

"Мені здається, що Мадонна така величина, що вона взагалі сама вибирає, кого їй захоплювати, а кого не захоплювати. Я була на концерті і захоплювалася цією особистістю, тому що я мрію в її віці виходити на сцену і перегортатися, робити шпагати, піруети, з молодими танцюристами і виглядати на всі 100%. Тому тільки захоплення, що ще може викликати?", - зауважила Лорак.

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров не покликав Ані Лорак стати хресною свого новонародженого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути