понеділок, 02 липня 2012 09:28

У Філіпа Кіркорова народилася друга дитина

У Філіпа Кіркорова народилася друга дитина
Особистість матері залишається в таємниці Фото: ИТАР-ТАСС

У Філіпа Кіркорова народився син. Про це сам співак повідомив зі сцени у перерві свого концерту в Софії.

"Я дуже схвильований. Ця новина прийшла до мене за півгодини до концерту", - зізнався Кіркоров. Свою заяву артист зробив під бурхливі оплески залу.

Сам співак ледь стримував сльози радості. "Це неймовірно хвилююче - виступати в місті, яке має для мене величезне значення. Тут похована моя мама. І дивно, що саме сьогодні, прилетівши в Софію, я дізнався щасливу новину - у мене народилася друга дитина, син! Ви не уявляєте, яке почуття радості мене переповнює. Дякуємо Всевишньому за це!"

Вага дитини - 4200 грамів, зріст - 58 сантиметрів. Ім'я синові батько поки не вибрав. У таємниці залишається і особистість матері малюка.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року Кіркоров став батьком. Сурогатна мати, яка проживає в США, народила йому дівчинку. Ще в квітні, коли Кіркоров хрестив маленьку Аллу-Вікторію в храмі Іллі Пророка в Москві, він заявив, що хоче подарувати їй братика. Хрещеним батьком дитини став телеведучий Андрій Малахов. А хрещеною мамою - близька подруга співака на ім'я Наталя.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дочка Кіркорова під час хрестин ні разу не заплакала

При цьому Алла Пугачова, на честь якої назвали дівчинку, зауважила: "Дівчинці потрібен братик ... Тільки дивись, не назви його Максимом!" "Щодо Максима не знаю, - усміхнувся Кіркоров. - Але те, що в імені мого сина буде буква "М", обіцяю!"

Враховуючи, що з моменту появи на світ Алли-Вікторії пройшло всього сім місяців, можливо, що до процесу дітонародження Кіркоров залучив не одну, а відразу двох сурогатних матерів.

Зараз ви читаєте новину «У Філіпа Кіркорова народилася друга дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути