четвер, 22 березня 2012 09:33

Філіп Кіркоров купив для своєї дочки будинок "всього за $5 млн"

Філіп Кіркоров купив для своєї дочки будинок "всього за $5 млн"

Філіп Кіркоров зміг перевезти дочка Аллу-Вікторію в Росію, тому що купив новий будинок для малятки.

Нагадаємо, наприкінці лютого весь російський шоу-бізнес стояв на вухах - Філіп Кіркоров привіз до Росії доньку Аллу-Вікторію і показав її журналістам, запросивши їх у новий будинок на Рубльовку. Як з'ясувалося, це житло - вже другий за рахунком будинок, придбаний Філіпом для своєї крихітки. Першим вважається особняк в Майамі, за який Кіркоров "відвалив" 12 мільйонів доларів.

Нинішній будинок короля поп-музики коштує в половину дешевше - "всього лише" п'ять мільйонів доларів. Однак Філіпа, схоже, хвилювала не ціна, а висота огорожі.

"Кіркоров відразу сказав в агентстві, що шукає будинок для своєї дитини. Основне побажання: паркан повище, щоб папараці не діставали. Найбільше йому сподобався будинок в Барвисі за вісім з половиною мільйонів доларів. "Унікальний розумний будинок" - будова зі скляними стінами. Всередині - тренажерний зал, зимовий сад з водоспадом, басейн, російська лазня і навіть вертолітний майданчик на даху. Проте співак цей будинок так і не купив. Виявилося, мало вбиралень", - поділився представник VIP-агентства нерухомості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філіп Кіркоров вибрав хресних для своєї дочки

Тоді-то і підвернувся Кіркорову інший особняк. Той же ріелтор розповів: "Без особливих родзинок. Симпатичний кам'яний будинок, ділянка - понад 40 соток, глухий паркан - для дитини всі умови. І коштує всього п'ять мільйонів доларів. Будинок розташований на території старого дачного селища. Так що папараці складно буде прошмигнути через шлагбаум з охороною". До речі, є інформація, що меблі для вітальні та дитячої Філіпу везли з Канн.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Філіп Кіркоров привіз дочку в Росію і показав на камеру

Між тим все ближче 8 квітня - передбачувана дата хрестин Алли-Вікторії. З'ясувалося, що дівчинка може втратити своє унікальне ім'я і стати просто Аллою або Вікторією. Справа в тому, що за православними канонами при хрещенні ім'я дитині дається тільки одне. Яке з двох вибере Кіркоров чи взагалі придумає третє, з'ясується зовсім скоро.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров купив для своєї дочки будинок "всього за $5 млн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути