Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2012 09:07

Філіпу Кіркорову за зйомку в рекламі заплатили 5 млн євро

Філіпу Кіркорову за зйомку в рекламі заплатили 5 млн євро
У співака це сталося впеше Фото: РИА Новости

Відомий російський виконавець Філіп Кіркоров став обличчям відомого бренду з продажу мобільних телефонів і аксесуарів. Кажуть, популярному артисту заплатили близько п'яти мільйонів євро.

Раніше Філіп Кіркоров категорично відмовлявся брати участь у зйомках реклами. Однак навіть така незалежна людина, як король російської поп-сцени, не зміг відмовитися від настільки привабливої пропозиції, з якою до нього звернувся відомий бренд з продажу мобільних телефонів, аксесуарів та іншої техніки.

Зйомки рекламного ролика за участю Кіркорова пройшли нещодавно в Москві за участю відразу двох режисерів і тривали цілу добу. Крім Філіпа в записі брали участь дві актриси, які грають продавців в магазині. За сюжетом симпатичні дівчата допомагають Кіркорову розібратися в різноманітті мобільних телефонів і зробити правильний вибір. Власне, популярному артисту не довелося щось вигадувати чи когось грати. Філіп просто залишався самим собою. Кажуть, що за участь в рекламі Кіркорову заплатили п'ять мільйонів євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я буду диктатором, скоріше за все" - Філіп Кіркоров про своє батьківство

У самій компанії-замовнику суму контракту з Філіпом не розголошують, посилаючись на те, що гроші повністю відповідають зоряному статусу артиста. Кіркоров також вирішив не говорити про гроші, зате із задоволенням поділився враженнями від зйомок: "Я вперше знявся в рекламі. Раніше ніколи цього не робив, бігав від цього. Ось тепер думаю чому ж?"

Зараз ви читаєте новину «Філіпу Кіркорову за зйомку в рекламі заплатили 5 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути