вівторок, 26 травня 2015 17:50

Фергі не може наважитися народити другу дитину

Автор: Reuters
 

Джош Дюамель і співачка Фергі вважаються міцною і щасливою парою. Народження їх спільного сина Акселя згуртувало знаменитостей ще більше, однак, схоже, саме дитина може стати причиною розбіжностей пари. Як повідомляють західні таблоїди, Дюамелю настільки сподобалося бути татом, що він просить свою другу половину народити другого малюка, проте Фергі непохитна, тому що боїться зіпсувати фігуру. Друзі співачки говорять, що зараз 40-річна знаменитість збожеволіла на здоровому способі життя і своєму зовнішньому вигляді. Вона занадто захоплена заняттями в тренажерному залі, бігом і іншими способами зберігати стрункість.

"Вагітність ще як мінімум рік або навіть два не входитиме в плани Фергі. Народження ще одного малюка просто не вписується в її життя! Але чоловік співачки вже затаїв образу - адже він так мріяв про другу дитину ... особливо про дівчинку ", - зізнався приятель пари в інтерв'ю американській версії журналу OK !.

Нагадаємо, під час першої вагітності Стейсі Фергюсон (справжнє ім'я артистки) була дуже активною. Вона брала участь в різних заходах, часто супроводжувала чоловіка на червону доріжку, знімалася у фотосесіях і рекламах. Фергі набрала не більше ніж 10 кілограм, проте позбутися від них співачці було дуже нелегко.

Зараз ви читаєте новину «Фергі не може наважитися народити другу дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути