середа, 23 квітня 2014 12:27

Енріке Іглесіас досі не познайомив Курнікову зі своїм батьком

Автор: nashpilkah.com.ua
 

38-річний співак Енріке Іглесіас прикрасив собою останню обкладинку журналу Billboard. У цьому номері Енріке відкрито говорить про свого батька та Анну Курнікову, свій новому альбомі "Sex and Love" і про проблеми зі здоров'ям.

Енріке визнає, що через величезну зайнятість артистів, він ще не познайомив свою дівчину Анну Курнікову з батьком Хуліо Іглесіасом.

"Останні 14-15-ть років мого життя пролетіли як одна мить. І тут не потрібно шукати виправдань. Це не його вина і не моя. Просто так вийшло", - говорить Іглесіас.

Іглесіас каже, що його абсолютно не турбує не стабільний успіх нового альбому, адже головне - це кінцевий результат.

"Я ніколи не звертав уваги на те, на якому місці за популярністю знаходиться платівка в перші тижні своєї появи. Для мене важливіше те, де вона опиниться в кінцевому результаті. Про " Sex and Love " ще рано говорити", - говорить артист.

"Завжди є артисти, які, можна сказати, не працюють старанно, проте їхні пісні потрапляють в Топ. Але я не в цьому числі, я борюся за свою музику. Кожен новий альбом у мене як перший", - розповів Енріке Іглесіас.

Музикант розповів чому віддав перевагу музику участі в шоу.

"Я завжди більше дбав про своїх гастрольні тури і нові альбоми . Я люблю сидіти в студії і писати нові пісні. Це те, що робить мене щасливим".

Енріке зізнався, що у свої 38 років страждає від "вбивчого" головного болю. Також артисту нелегко даються вечірки, після яких він відчуває жахливе похмілля.

"Перші два тижні гастрольного туру - жорстке для мене випробування. Моє тіло відвикає від таких навантажень і мені потрібен час, щоб знову  прийти в себе. Я відчуваю, як мої кістки ниють, вони буквально говорять "оой ".

Зараз ви читаєте новину «Енріке Іглесіас досі не познайомив Курнікову зі своїм батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути