неділя, 06 листопада 2022 08:55

Еммі Стоун – 34. 10 маловідомих фактів про дівчину Людини-павука
10

Американська акторка Емма Стоун, яка є однією з найвисокооплачуваніших у світі, відзначає 34-річчя 6 листопада. За кар'єру вона відіграла понад 50 різнопланових ролей у фільмах і серіалах. Зірка є лауреаткою премій "Оскар", "Золотий глобус", BAFTA й трьох премій Гільдії кіноакторів США.

Gazeta.ua зі святкової нагоди зібрала незвичні факти з біографії акторки, про які ви навряд чули.

1. Її мати була домогосподаркою, а батько працював на будівництві. Саме матір повірила в талант доньки й почала водити її на численні кастинги. Як результат – у 16 років Стоун дістала першу роль на телебаченні. Далі були епізодичні ролі.

2. Акторка змушена була змінити ім'я і взяти псевдонім. Насправді її звати Емілі Джин Стоун. Однак ім'я Емілі Джин вже було зареєстровано в Гільдії кіноакторів США. А перед остаточним рішенням дівчина сумнівалася між Райлі та Емілі Джі.

3. Стоун могла не стати акторкою. Річ у тім, що вона серйозно захоплювалася журналістикою. Деякий час безплатно створювала сайти, щоб навчитися HTML. Писала в колонку з порадами й статтями в журналі для дівчаток-підлітків.

4. Іменинниця перші гроші заробила, виготовляючи корм для собак.

5. Її натуральний колір волосся – білявий. Пофарбуватися у вогненний колір запропонував їй продюсер фільму "SuperПерці" Джадд Апатоу. Такий образ сподобався зірці настільки, що вона не стала його позбуватися.

Американська акторка Емма Стоун, яка є однією з найбільш високооплачуваних у світі, відзначає 34-річчя 6 листопада
Фото: eastnews.ua
За кар'єру вона відіграла понад 50 різнопланових ролей у фільмах та серіалах
Мала головну роль у стрічці "Ла-Ла Ленд". Її колегою був Раян Гослінг
Американська акторка Емма Стоун, яка є однією з найбільш високооплачуваних у світі, відзначає 34-річчя 6 листопада
Стоун зіграла головну роль у фільмі "Круелла"

6. Фільм "SuperПерці" приніс Стоун нагороду "Молодий Голлівуд". Цей фільм відкрив Еммі дорогу у велику кількість комедійних голлівудських фільмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девіду Швіммеру – 56. Як змінився зірка "Друзів"

7. Пік кар'єри прийшовся на 2012 рік. Тоді вона зіграла роль дівчини Людини-павука. До того ж у Стоун та Ендрю Гарфілда, виконавця головної ролі у супергеройській стрічці, почався роман. 2015-го пара розпалася.

8. 2017-го Стоун почала зустрічатися з режисером Дейвом Маккері. 2019 року вони заручилися, а 2020-го побралися. Донька пари Луїз Джин Маккері народилася 13 березня 2021 року.

9. Стоун має татуювання з лапками птаха. Вона обожнює пісню The Beatles Blackbird, що переводиться як "Чорний дрізд". Перш ніж зробити тату, акторка попросила автора пісні Пола Маккартні намалювати ескіз.

10. Зірка знає мову жестів. Дівчина постійно звертає увагу на міміку й жести, це допомагає їй більше зрозуміти психологію людини.

4 листопада американський актор, сценарист і режисер Меттью Макконаґі святкував 53-річчя.

Він популярний за ролями у стрічках "Інтерстеллар", "Весільний переполох" та "Вовк із Волл-Стріт" і "Супер Майк". Хоча спочатку він зарекомендував себе як головний герой романтичних комедій, та по-справжньому відкрив акторський потенціал у драматичних проєктах. А журнал People назвав Макконаґі найсексуальнішим чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Еммі Стоун – 34. 10 маловідомих фактів про дівчину Людини-павука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути