середа, 20 вересня 2017 11:19

Емілі Ратажковскі обурилась фотошопом свого зображення
4

Емілі Ратажковскі
Фото: Соціальні мережі
Емілі Ратажковскі
Емілі Ратажковскі
Емілі Ратажковскі

26-річна Емілі Ратажковскі показала, що буде припиняти будь-які спроби зруйнувати створений образ і поставити під сумнів індивідуальність.

Днями Емілі опублікувала в Instagram гнівний пост, обрушившись з критикою на журнал Madame Figaro, що присвятив Ратажковскі обкладинку свіжого номера. На думку моделі, фото сильно обробили в Photoshop, змінивши губи і зону декольте героїні фотосесії.

"Кожен з нас по-своєму гарний. Кожен відчуває невпевненість в собі, коли відрізняється від загальноприйнятого ідеалу краси. Я, як і багато, щодня намагаюся боротися з цією непевністю. Була вкрай розчарована, коли побачила, що мої губи і груди відретушували в Photoshop для цієї обкладинки. Сподіваюся, що індустрія моди перестане душити те, що робить кожного з нас унікальним, і нарешті почне вихваляти індивідуальність ", - написала Емілі і підкріпила слова двома фотографіями, про які йшла мова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мерайю Кері жорстко розкритикували за фотошоп

З іншими знаменитостями теж траплялися подібні історії. Наприклад, в 2013 році Дженніфер Лоуренс дорікнула Dior в ретуші її фотографій, зроблених для рекламної кампанії.

Зараз ви читаєте новину «Емілі Ратажковскі обурилась фотошопом свого зображення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути