вівторок, 26 липня 2011 16:53

Емі Вайнхаус перед смертю готувалася до весілля

Емі Вайнхаус перед смертю готувалася до весілля

Режисер Рег Тревісс, колишній бойфренд співачки Емі Вайнхаус, яка передчасно померла, розповів про останні дні життя зірки. За його словами, незадовго до трагедії артистка була бадьорою, оптимістичною і повною сил.

Режисер повідомив, що його екс-кохана з натхненням готувалася до весілля одного зі своїх приятелів, яке мало відбутися 24 липня, на наступній день після загадкової смерті Вайнхаус.

"Емі вирішувала, що вона вдягне на весілля. Вона розклала перед собою всі вбрання, щоб вибрати найкраще. Вона дійсно хотіла потрапити на цей захід", - підкреслив Тревісс.

Однак планам британської співачки не судилося збутися: у суботу, 23 липня, вона була знайдена мертвою в своїй лондонській квартирі.

"Останні три дні були пеклом. Я не можу описати, через що нам довелося пройти", - зазначив режисер.

Також ходили чутки, що Вайнхаус була налаштована повернути свого колишнього чоловіка Блейка Філдера-Сівіла, з яким вона оформила розлучення в 2009 році. Артистка наполегливо надзвонювала своєму екс-чоловіку і відправляла SMS-повідомлення, незмінно підписуючись "твоя дружина".

Нагадаємо, розтин не допоміг встановити причину смерті знаменитої співачки, фахівцям доведеться провести додаткові токсикологічні експертизи, що може зайняти від двох до чотирьох тижнів. Судмедексперти вже виключили версію вбивства, заявивши, що Вайнхаус померла "з природних причин". Припущення, що вона пішла з життя від передозування наркотиків, теж не виправдовуються. Можливо, було сильне алкогольне отруєння, але це поки що теж не доведено. Точно можна буде говорити після токсикологічної експертизи, тому причина смерті культової співачки буде названа не раніше 26 жовтня.

Похорон Емі призначений на 26 липня. Рідні 27-річної британської співачки засекретили місце і точний час її похорону. Відомо тільки, що поховання пройде "в колі сім'ї і близьких друзів". Очікується, що Емі буде похована у відповідності з єврейською традицією.

Зараз ви читаєте новину «Емі Вайнхаус перед смертю готувалася до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути