понеділок, 25 липня 2011 13:32

Поліція не змогла знайти наркотики в будинку Емі Вайнхаус

Поліція не змогла знайти наркотики в будинку Емі Вайнхаус

Поліція не знайшла слідів наркотичних речовин в апартаментах знаменитої британської співачки Емі Вайнхаус, знайденої мертвою у суботу, повідомляє газета The Sun.

Медики знайшли тіло Вайнхаус в ліжку в її квартирі на площі Кемден-сквер на півночі Лондону близько 16.00 за британським літнім часом (18.00 за київським) 23 липня. На місце події були викликані дві машини "швидкої допомоги", однак допомогти вони вже не змогли.

Незважаючи на те, що робочою версією смерті Вайнхаус, яка мала неодноразові проблеми із забороненими речовинами, називають передозування, поліція не виявила слідів наркотиків в її квартирі. Ще більше заплутує історію той факт, що лікар, який проводив плановий огляд співачки в п'ятницю, визнав її стан таким, що не викликає побоювань.

"Лікар був дуже задоволений її станом. Коли він ішов ввечері в п'ятницю, у нього не було жодних підозр. Менш ніж через 24 години вона була знайдена мертвою", - цитує газета слова неназваного джерела.

"Здоров'я Емі було дуже крихким, і вона постійно проходила перевірки", - додав він.

У поліції також припустили, що Вайнхаус померла за шість годин до прибуття медиків. Востаннє вона виходила на зв'язок зі своєю охороною о 10 ранку в суботу.

Остаточну причину смерті співачки можна буде назвати, коли будуть готові результати розтину і токсикологічних тестів.

Вайнхаус раніше неодноразово мала проблеми з наркотиками і проходила курси реабілітаційної терапії. Крім того, її здоров'я було ослаблене легеневої емфіземою та порушеннями серцевої діяльності.

Незважаючи на скандальне особисте життя і проблеми із законом, Емі Вайнхаус була однією з найуспішніших британських поп-зірок. Вона отримала п'ять премій "Греммі", серед них - нагорода за кращу пісню року, дебют і кращий поп-альбом (Back To Black). За версією газети Sunday Times, Вайнхаус зайняла десяте місце в списку найбагатших музикантів Британії молодших 30-ти. Її статок оцінювався в 10 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 16,5 мільйона доларів).

Зараз ви читаєте новину «Поліція не змогла знайти наркотики в будинку Емі Вайнхаус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути