понеділок, 25 липня 2011 10:56

Смерть Емі Вайнхаус збільшила обсяги продажів її альбомів

Смерть Емі Вайнхаус збільшила обсяги продажів її альбомів

Після смерті Емі Вайнхаус обсяги продажів альбомів співачки у Великій Британії виросли в 37 разів.

Сингли виконавиці також користувалися підвищеним попитом - їхні обсяги продажу зросли в 23 рази. У результаті диск "Back to Black" (другий і останній студійний альбом співачки, що вийшов ще в 2006 році) зумів піднятися до 59-го рядка альбомного чарту, а його заголовна композиція - до 81-го рядка хіт-параду синглів, пише Lenta.ru.

Лідером британського альбомного чарту цього тижня знову став альбом співачки Адель "21" (платівка протрималася на першому рядку в цілому 18 тижнів). Її ж платівка "19" знаходиться на третьому місці хіт-параду. Другий рядок займає Бейонсе з альбомом "4".

Хіт-парад синглів другий тиждень поспіль очолює композиція бойз-бенду The Wanted "Glad You Came".

Нагадаємо, в суботу 23 червня Вайнхаус знайшли мертвою в своєму будинку в Кемдені, у північному Лондоні.

На даний момент передозування наркотиків слідство розглядає як одну з робочих версій смерті співачки. Остаточну причину можна буде назвати тільки після проведення розтину і токсикологічних тестів. Але вже зараз низка ЗМІ повідомляє, що за кілька годин до смерті вона зустрічалася з наркодилером, повідомляє РИА "Новости".

Смерть Вайнхаус стала темою номер один в британських новинах, перекривши навіть новини про теракти в Норвегії. Свої співчуття у зв'язку зі смертю співачки висловили представники найрізноманітніших сфер британського життя - від політиків до зірок шоу-бізнесу.

Поряд з ім'ям Вайнхаус в десятку найбільш згадуваних увійшли й імена інших знаменитих музикантів, які теж померли у віці 27 років: Джима Моррісона, Джиммі Хендрікса, Дженіс Джоплін, Курта Кобейна.

Зараз ви читаєте новину «Смерть Емі Вайнхаус збільшила обсяги продажів її альбомів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути