субота, 23 липня 2011 22:24

Британську співачку Емі Уайнхаус знайшли мертвою у своєму будинку

Британську співачку Емі Уайнхаус знайшли мертвою у своєму будинку

Британська співачка Емі Уайнхаус виявлена ??мертвою в своєму будинку в Кемдені, у північному Лондоні. Про це з посиланням на офіційну заяву поліції, повідомляє Agence France-Presse.

Поліцейські підкреслили, що їх викликали в будинок Уайнхаус медики. Причини смерті 27-річної виконавиці встановлюються. Як відомо, співачка всі роки своєї кар'єри мала серйозні проблеми з наркотиками і алкоголем.Останні новини про співачку стосувалися скасування її європейських гастролей, запланованих на літо 2011 року. Тур розпочався з виступу в Сербії, на яке Уайнхаус вийшла в стані сильного алкогольного сп'яніння. Після цього менеджери співачки ухвалили рішення про скасування двох наступних шоу, а потім і всього турне.

При цьому в травні цього ж року Уайнхаус звернулася в лондонську реабілітаційну клініку Priory Clinic. Журнал People, посилаючись на джерела в оточенні співачки, повідомляв, що на госпіталізації Уайнхаус наполіг її батько, який вважає, що дочка зловживає алкоголем. Це було далеко не перше звернення співачки до лікарів з приводу позбавлення від алко- і наркозалежності. Уайнхаус також потрапляла в лікарню з підозрою на емфізему легенів.

Емі Уайнхаус вважалася чи не найкращою соул-співачкою останніх років. У 2003 році вона випустила дебютний альбом "Frank", що розійшовся тиражем в 3,5 мільйона екземплярів. Найбільшу популярність Уайнхаус приніс альбом "Back to Black", що вийшов в 2006 році і проданий в кількості 11 мільйонів штук. Композиція "Rehab" з цього альбому отримала п'ять премій "Греммі". Після цього Уайнхаус майже на два роки призупинила кар'єру. До гастрольної діяльності і роботи над наступним альбомом Уайнхаус повернулась в 2010 році. Однак записати новий альбом співачка так і не встигла.

Зараз ви читаєте новину «Британську співачку Емі Уайнхаус знайшли мертвою у своєму будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути