пʼятниця, 06 травня 2011 09:24

Після тривалої хвороби помер відомий радянський спортивний коментатор

Після тривалої хвороби помер відомий радянський спортивний коментатор

Спортивний журналіст, теле-і радіокоментатор Георгій Саркісьянц помер в Москві на 78 році життя, повідомляє "Інтерфакс". Відомий журналіст, як розповіла вдова Саркісьянца, Тетяна, помер після тривалої хвороби в Боткінській лікарні.

Георгій Георгійович Саркісьянц народився 16 березня 1934 року. Навчався в Московському державному інституті міжнародних відносин, а потім у Ленінградському державному університеті на відділенні журналістики філологічного факультету.

З 1959 року Георгій Саркісьянц працював в Держтелерадіо СРСР, де, в тому числі, вів тематичні огляди у програмі "Час", передачі "Голи, очки, секунди" і "Футбольний огляд".

Саркісьянц вів репортажі з 15 Олімпіад і більше 30 чемпіонатів світу та Європи з футболу, боксу, важкої атлетики і фігурного катання. Він став першим спортивним коментатором, який отримав звання заслуженого працівника культури РФ.

Зараз ви читаєте новину «Після тривалої хвороби помер відомий радянський спортивний коментатор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути