понеділок, 25 липня 2011 00:15

Смерть Емі Уайнхаус: Основні версії
6

Фото: Фото: Reuters

Британські таблоїди, шанувальники співачки і музичні критики будують версії загибелі 27-річної поп-діви Емі Уайнхаус. Тіло співачки виявили вдень 23 липня в її будинку північному передмісті Лондона Кемдені.

Раніше представники поліції заявляли, що причина смерті співачки абсолютно незрозуміла, і для її встановлення знадобиться проведення медекспертизи. Британські ЗМІ припустили, що це може вказувати на передозування наркотиками як найбільш ймовірну причину смерті виконавиці.

Тієї ж думки дотримуються і деякі медики, які у різний час намагалися позбавити Уайнхаус від згубної пристрасті до наркотиків.

Версія передозування стала найпопулярнішою на британських музичних форумах. Однак низка ЗМІ з посиланням на джерела в поліції заявляє, що дівчина могла покінчити з собою, скориставшись таблетками. Поки невідомо, чи була виявлена ??передсмертна записка виконавиці.

Тим часом шанувальники співачки будують свої версії. Так, жителі сусідніх будинків повідомили журналістам, що в ніч на 23 липня чули крики з будинку Уайнхаус, що дає фанатам співачки привід для версії вбивства.

Співачка прославилася, коли їй було 20 років. У 2003 році вийшов її дебютний альбом Frank, який відразу завоював величезну популярність у багатьох країнах світу. У 2006 році інший її альбом Back to Black завоював одразу 5 премій Grammy.

Зазначимо, що напередодні смерті у виконавиці були великі проблеми на творчій ниві. Європейські гастролі опинилися під загрозою зриву після не дуже вдалого виступу в Сербії. Дівчина провела тиждень в одній з лондонських наркоклінік.

Уайнхаус поповнила так званий сумнозвісний "клуб 27-ми" - список музикантів, що померли у віці 27-ми років. Одна з найбільших рок-вокалісток Дженіс Джоплін померла від передозування в жовтні 1970 через місяць після загибелі геніального гітариста Джиммі Хендрікса. Роком пізніше з життя пішов Джим Моррісон. Іншими членами сумнозвісного "клубу" стали Курт Кобейн, Олександр Башлачов і Гері Тейн.

Зараз ви читаєте новину «Смерть Емі Уайнхаус: Основні версії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути