середа, 18 березня 2009 14:07

Емі Уайнхаус перетворюється на красуню (ФОТО)
6

Скандально відома соул-співачка Емі Уайнхаус різко змінилася на краще. Зірка трохи поповніла, порожевіла та явно покращала.

Два місяці, проведені на Карибських островах, однозначно пішли співачці на користь. Вчора Емі прибула на судове засідання, в ході якого розглядалися обвинувачення Уайнхаус в нападі.

Соул-зірка виглядала незвично свіжою. Емі обрала кокетливу міні-сукню в квіточку, що підкреслює її бронзовий загар. До того ж співачка дуже доброзичливо поводилася з представниками мас-медіа - привітно махала руками і посилала журналістам руками поцілунки. Одним словом, разючий контраст з Емі, яку у вересні минулого року екстрено госпіталізували.

В ході судового розгляду Уайнхаус звинуватили в нападі на жінку на добродійному балу 26 вересня минулого року. Співачка не визнала себе винною, була знову відпущена під заставу і повинна буде з"явитися перед судом в липні для продовження розглядів.

Нагадаємо, минулого року Уайнхаус була неодноразово госпіталізована - лікарі виявили у неї емфізему легенів та порушення серцевої діяльності. Проте співачка не відмовилася від участі в концертах, поєднуючи їх з курсами лікування і реабілітаційної терапії.

Останні два місяці Емі відпочивала на Карибських островах в романтичній компанії 21-річного Джоша Боумана. Врешті-решт її чоловік Блейк Філдер-Сівіл подав на розлучення, проте, з чуток, в даний час співачка намагається налагодити з ним стосунки.

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail
Зараз ви читаєте новину «Емі Уайнхаус перетворюється на красуню (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути