Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2011 09:31

Емі Вайнхаус поховають таємно від усіх
10

Похорон 27-річної британської співачки Емі Вайнхаус, яка померла минулої суботи, відбудеться у вівторок, його місце і час за бажанням сім'ї залишаться невідомими, повідомляє агентство Ассошіейтед Пресс.

Представник сім'ї твердо дав зрозуміти, що поховання пройде "в колі сім'ї і близьких друзів".

Тіло Вайнхаус було передано її батькам у понеділок після розтину для з'ясування причини її смерті. Оскільки причина смерті знаменитої співачки однозначно не була встановлена, фахівцям доведеться провести додаткові токсикологічні експертизи, що може зайняти від двох до чотирьох тижнів.

Раніше поліцейські засвідчили в суді, що в суботу вдень у будинку Вайнхаус не було зафіксовано жодних ознак "кримінальної активності", які б дозволили вважати її смерть підозрілою.

Вайнхаус було знайдено мертвою вдень 23 липня у своєму будинку на вулиці Кемден-сквер на півночі Лондону. На місце події були викликані дві машини "швидкої допомоги", однак допомогти вони вже не змогли. Поліція спочатку кваліфікувала смерть співачки як "незрозумілу".

Незважаючи на скандальне особисте життя, захоплення алкоголем і наркотиками, проблеми зі здоров'ям і законом, Емі Вайнхаус була однією з найуспішніших британських поп-зірок. Вона отримала п'ять премій "Греммі", серед них - нагорода за кращу пісню року, дебют і кращий поп-альбом (Back To Black), а в 2007 році була удостоєна головної британської музичної премії BRIT Awards як краща співачка року.

Зараз ви читаєте новину «Емі Вайнхаус поховають таємно від усіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути