Ексклюзиви
пʼятниця, 12 серпня 2011 09:48

Емі Вайнхаус обікрали після смерті

Емі Вайнхаус обікрали після смерті

Стало відомо, що незабаром після смерті Емі Вайнхаус з її будинку на Кемден-сквер пропали музичні записи, зошити з текстами пісень і особисті листи, а також улюблена гітара. Втім, на даний момент спадкоємці співачки офіційно заявили в поліцію лише про зникнення двох блокнотів з віршами.

Весь цей час доступ до лондонської квартири співачки був у 20 осіб - включаючи її родичів і близьких друзів, а також охоронців і поліцейських.

Батько Емі, 60-річний Мітчелл Вайнхаус, зараз далеко від Лондона: він проводить відпустку з родиною, яка ще не оговталася від страшної втрати. Мітч клянеться, що займеться пошуком злодія відразу ж, як тільки повернеться додому.

"Це черговий шок для сім'ї Емі, - розповіли виданню The Sun друзі Вайнхаус. - Неможливо повірити, що хтось упав так низько, у них це в голові не вкладається. Мітч просто знавіснів. Сім'я Вайнхаус, її менеджери і студія звукозапису ще не встигли вирішити, що робитимуть з невиданими треками, а їх вже викрали просто з-під носу! Але хто б це не був, Мітч хоче дати йому шанс виправитися і добровільно повернути вкрадене".

Нагадаємо, що Мітч Вайнхаус вирішив заснувати фонд допомоги залежним від наркотиків та алкоголю. Головний штаб фонду повинен розміститися в тому самому будинку на Кемден-сквер, де померла Емі.

Кемден-сквер досі залишається місцем паломництва для невтішних фанатів Вайнхаус. У перші дні після її смерті вулиця перед будинком була буквально завалена квітами, листівками і навіть пляшками зі спиртним. Не в силах стримати свої почуття, шанувальники співачки обписали пам'ятними словами таблички з назвою вулиці ... а незабаром після цього хтось відкрутив їх і забрав. Тепер місцева влада закликає злодюжку одуматися і передати таблички рідним Емі.

Зараз ви читаєте новину «Емі Вайнхаус обікрали після смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути