понеділок, 01 серпня 2011 14:01

Емі Вайнхаус напередодні смерті купила героїн і крек

Емі Вайнхаус напередодні смерті  купила героїн і крек

Лондонський драгдилер Тоні Аццопарді стверджує, що в ніч перед смертю британської співачки Емі Вайнхаус допоміг їй купити героїну і крека на 1200 фунтів, пише The Daily Mail. У понеділок чоловік повинен дати повторні свідчення в поліції на цей рахунок, повідомляє видання.

За словами Тоні Аццопарді, він зустрівся зі співачкою 22 липня близько 22:30 в чорному таксі біля пабу The Eagle. Емі нібито попросила його допомогти їй купити наркотики, після чого вони разом поїхали в таксі в Західний Хампстед, де Тоні зателефонував місцевому дилеру. Аццопарді стверджує, що співачка купила по пів-унції креку та героїну за 1200 фунтів.

За словами Аццопарді, Вайнхаус виходила з машини в Аркуей (Північний Лондон) перед тим, як відправитися додому в Кемден.

Нагадаємо, медики отримали повідомлення про смерть співачки на наступний день, 23 липня, о 15:54. Поліція, як стверджувалося раніше в пресі, не виявила в будинку Вайнхаус слідів наркотиків, а розтин не прояснив причин її смерті. Точна причина смерті співачки буде встановлена лише після отримання результатів токсикологічної експертизи, на завершення якої може піти до чотирьох тижнів.

Оприлюднення ж результатів офіційного розслідування у справі про смерть Вайнхаус відбудеться не раніше 26 жовтня.

Раніше газета припускала, що співачка не змогла оговтатися після відмови її коханого, режисера Рега Тревісса одружитися з нею. 27-річна зірка скасувала європейське турне і лягла в наркологічну клініку.

На думку деяких медиків з Національної системи охорони здоров'я Великої Британії, причиною смерті Емі Вайнхаус могла стати різка відмова від вживання алкоголю.

Приводом для появи цієї версії послужила заява батька Емі - Мітча Вайнхауса, яку він зробив на похороні дочки минулого вівторка, 26 липня.

Промовляючи надгробну промову, він здивував громадськість, заявивши про те, що 27-річна співачка, виявляється, змогла перемогти свою залежність від наркотиків, переставши їх приймати ще три роки тому.

За його словами, Емі також дуже старалася впоратися з пияцтвом і саме з цією метою за кілька днів до смерті пройшла черговий курс лікування в реабілітаційній клініці.

За інформацією низки британських ЗМІ, лікар Емі Вайнхаус рекомендував їй кидати пити поступово і в жодному разі не намагатися позбутися цієї звички в один момент.

Зараз ви читаєте новину «Емі Вайнхаус напередодні смерті купила героїн і крек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути