пʼятниця, 29 липня 2011 11:47

Батько Емі Вайнхаус роздав фанатам речі співачки

Батько Емі Вайнхаус, Мітч, роздав шанувальникам співачки, які чергують біля її будинку на півночі Лондону, деякі з речей, що належали співачці. Цю спонтанну акцію 60-річний Вайнхаус провів у четвер, 28 липня, пише в п'ятницю The Sun.

Мітч Вайнхаус приїхав у будинок до Емі, щоб розібрати її речі та вирішити питання про те, що повинна забрати сім'я, а що можна віддати. Як наслідок, батько виконавиці вирішив подарувати фанатам кілька її футболок, майок, аксесуарів та інших дрібниць.

За його словами, його вчинок Емі б оцінила.

"Це те, чого їй би хотілося, - щоб її речі отримали прихильники", - зазначив він.

Багато з речей Емі Вайнхаус її родина залишила собі. Йдеться, зокрема, про музичні інструменти і записи, зроблені співачкою.

27-річна Емі Вайнхаус була знайдена мертвою в своєму будинку 23 липня. Похорон ретро-соул виконавиці відбувся 26 липня. На траурній церемонії, крім її батьків і брата, приїхали також її близькі друзі, музиканти її концертного колективу.

Офіційно причина смерті Вайнхаус поки не названа - очікується, що медики озвучать результати експертизи через кілька тижнів. Проте в даний час існує одна неофіційна версія, за якою Емі померла від того, що різко кинула вживати спиртне, чого її організм винести не зміг.

Після смерті виконавиці хіта "Rehab" продажі її записів різко зросли, що дозволило роботам Вайнхаус знову піднятися на високі місця в чартах по обидва боки Атлантики.

Зараз ви читаєте новину «Батько Емі Вайнхаус роздав фанатам речі співачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути