пʼятниця, 29 липня 2011 10:25

Емі Вайнхаус могла померти від різкої відмови від алкоголю - медики

Емі Вайнхаус могла померти від різкої відмови від алкоголю - медики

Не виключено, що причиною смерті відомої британської співачки Емі Вайнхаус могла стати різка відмова від вживання алкоголю. Цю версію озвучили деякі медики Національної системи охорони здоров'я Великої Британії.

Приводом для появи цієї версії послужила заява батька Емі - Мітча Вайнхауса, яку він зробив на похороні дочки минулого вівторка, 26 липня.

Промовляючи надгробну промову, він здивував громадськість, заявивши про те, що 27-річна співачка, виявляється, змогла перемогти свою залежність від наркотиків, переставши їх приймати ще три роки тому.

За його словами, Емі також дуже старалася впоратися з пияцтвом і саме з цією метою за кілька днів до смерті пройшла черговий курс лікування в реабілітаційній клініці.

За інформацією низки британських ЗМІ, лікар Емі Вайнхаус рекомендував їй кидати пити поступово, і в жодному разі не намагатися позбутися від цієї звички в один момент.

Як вважають медики, різкий відхід від звичних доз вживаного алкоголю насправді загрожує дуже небезпечними наслідками.

"Якщо ви після дуже великого обсягу споживання алкоголю перестанете пити взагалі, у вас може початися напад білої гарячки - ваше тіло буде битися в конвульсіях, в результаті чого ви втратите свідомість, і, як результат, можете перестати дихати, що призведе до смерті. Алкоголь і наркотики також здатні завдати шкоди печінці, серцю і мозку і, відповідно, збільшити ваші шанси на те, щоб померти від інших прямих причин", - заявив лікар Джуліан Спінкс.

Емі Вайнхаус померла минулої суботи, 23 липня, у віці 27 років у своїй квартирі в лондонському районі Кемден.

Точна причина смерті співачки поки не ясна і буде встановлена тільки після отримання результатів токсикологічної експертизи, на завершення якої може піти до чотирьох тижнів.

Оприлюднення ж результатів офіційного розслідування у справі про смерть Вайнхаус відбудеться не раніше 26 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Емі Вайнхаус могла померти від різкої відмови від алкоголю - медики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути