середа, 10 серпня 2011 11:25

Колекція одягу від Емі Вайнхаус продається від 70 євро
7

Фото: Фото: Bryan Adams/Fred Perry

Англійська компанія Fred Perry, що спеціалізується на виробництві спортивного одягу, випустила колекцію моделей, розроблених у співпраці зі співачкою Емі Вайнхаус. Фірма прийняла рішення розпочати продаж одягу та аксесуарів від Вайнхаус після консультацій з членами родини виконавиці, пише The Daily Telegraph.

Як сказано на сайті компанії, речі, над дизайном яких працювала ретро-соул співачка, відображають її власне бачення моди і є втіленням її неповторного стилю. В даний час в магазинах Fred Perry можна придбати одяг та аксесуари від Вайнхаус на сезон осінь/зима - 2011.

Речі, розроблені Емі Вайнхаус, продаються за ціною від 60 до 195 фунтів стерлінгів (69-224 євро).

The Daily Telegraph зазначає, що в майбутньому також буде випущена спільна колекція англійської фірми та Емі Вайнхаус на весну і літо 2012 року. Всі кошти від продажу одягу будуть спрямовані у фонд імені Емі Вайнхаус, над заснуванням якого працює її сім'я. Організація надаватиме допомогу дітям і підліткам, які страждають від алкогольної та наркотичної залежностей.

Ванхайс працювала з Fred Perry з 2010 року. Після смерті співачки керівництво фірми засумнівався в доцільності продажу розроблених нею вбрань, і саме тому звернулося за консультацією до батьків Емі.

Емі Вайнхаус почала кар'єру на початку 2000-х років. Вона випустила два повноцінних студійних альбоми - "Frank" (2003) і "Back to Black" (2006). За свої досягнення в галузі музики Вайнхаус була нагороджена п'ятьма преміями "Греммі". Співачка була знайдена мертвою в своєму будинку 23 липня 2011 року. 26 липня її кремували.

Фірма Fred Perry була заснована в 1952 році і спочатку випускала сорочки для гри в теніс. Пізніше асортимент був розширений і в даний час компанія виробляє і продає одяг, сумки та взуття.

Зараз ви читаєте новину «Колекція одягу від Емі Вайнхаус продається від 70 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути