середа, 03 серпня 2011 10:25

За кілька тижнів до смерті Емі Вайнхаус таємно заручилася

Британська співачка Емі Вайнхаус, яка померла 23 липня, за кілька тижнів до смерті таємно заручилася зі своїм бойфрендом - режисером Регом Тревіссом, повідомляє інтернет-версія газети Sun.

Як повідомило неназване джерело, близьке до сім'ї співачки, 35-річний Тревісс подарував 27-річній Вайнхаус діамантову обручку, і та прийняла його пропозицію.

"Вона хотіла створити з ним сім'ю і розпрощатися нарешті з усіма демонами, що мучили її", - сказало джерело.

Поліція досі не назвала причин смерті артистки, тіло якої було знайдено в її лондонському будинку, і чекає на результати токсикологічних тестів. Найбільш ймовірною поки вважається версія про передозування наркотиків - Вайнхаус багато років боролася з алкогольною та наркотичною залежністю.

Тревісс, з яким вона зустрічалася останні два роки, після смерті Вайнхаус весь час знаходиться поруч з її родиною, він був присутній на всіх церемоніях прощання і на кремації 26 липня.

Раніше він сказав журналістам, що втратив "своє велике кохання". Весілля пара нібито планувала на наступний рік, і це, за словами друга сім'ї, додало Вайнхаус більше сил і рішучості остаточно позбутися від алкогольної та наркотичної залежності.

Зараз ви читаєте новину «За кілька тижнів до смерті Емі Вайнхаус таємно заручилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути