пʼятниця, 05 серпня 2011 10:26

Останню пісню Вайнхаус випустять синглом

Останню пісню Вайнхаус випустять синглом

Трек, записаний Емі Вайнхаус і американським співаком Тоні Беннеттом в березні 2011 року, буде виданий в якості благодійного синглу, повідомляє MTV.

Йдеться про нову версію класичної пісні "Body and Soul" (оригінал був записаний ще в 1930 році). Вайнхаус і Беннетт записали свій варіант композиції в студії Abbey Road в Лондоні. За словами Беннетта, це остання пісня, роботу над якою встигла завершити Емі. Співачка померла 23 липня 2011 року. Їй було 27 років.

Кошти, виручені від продажу синглу "Body and Soul", будуть передані до фонду, заснованого батьком виконавиці Мітчеллом Вайнхаусом. Фонд був створений для надання допомоги людям, які бажають позбутися алкогольної та наркотичної залежності.

Згадана версія пісні "Body and Soul" також увійде в альбом Тоні Беннетта "Duets II", який надійде у продаж 20 вересня 2011 року. Для цієї платівки співак також записав композиції з Андреа Бочеллі, Норою Джонс, Майклом Бубле, Шеріл Кроу, Леді Гагою та іншими виконавцями.

Нагадаємо, за кілька тижнів до смерті співачка таємно заручилася зі своїм бойфрендом - режисером Регом Тревіссом.

Як повідомило неназване джерело, близьке до сім'ї співачки, 35-річний Тревісс подарував 27-річній Вайнхаус діамантову обручку, і та прийняла його пропозицію.

"Вона хотіла створити з ним сім'ю і розпрощатися нарешті з усіма демонами, що мучили її", - сказало джерело.

Зараз ви читаєте новину «Останню пісню Вайнхаус випустять синглом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі