вівторок, 22 січня 2013 11:47

Елтон Джон заплатив 20 тисяч фунтів за другого сина

Елтон Джон заплатив 20 тисяч фунтів за другого сина
Подружжя досі толком не знає, хто конкретно батько і першої, і другої дитини Фото: starhit.ru

Світським хронікерам стала відома сума, яку заплатив Елтон Джон сурогатній матері за свою другу дитину Елайджи. Малюк народився в Лос-Анджелесі 11 січня 2013 року. В сертифікат про народження Елтон був записаний батьком, а Девід - матір'ю хлопчика.

За даними таблоїду The Sun, цифра, особливо якщо врахувати величезний статок співака, невелика - всього 20 тисяч фунтів стерлінгів. Це на три тисячі фунтів стерлінгів більше, ніж було віддано за первістка Елтона Джона і його чоловіка Девіда Ферніша.

Судячи по-всьому, пара заплатила так небагато, тому що шукала сурогатну матір, до послуг якої вдалася вдруге, в обхід незалежних агентів. Подружжя звернулося до Центру сурогатного материнства в Каліфорнії, який спеціалізується на роботі з одностатевими парами.

Нагадаємо, новина про те, що Елтон Джон і Девід Ферніш очікують на другу дитину, з'явилася ще в листопаді 2012 року. Сам співак раніше заявляв, що не хотів би зупинятися на одній дитині в їхній з Девідом сім'ї, чий одностатевий шлюб отримав офіційний статус у Великій Британії в 2005 році.

25 грудня 2010 Елтон Джон і Девід Ферніш стали батьками в перший раз. Тоді на світ з'явився малюк Закарі Джексон Левон. Популярний виконавець і його чоловік щедро винагородили сурогатну матір за сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Елтона Джона народилася друга дитина

Цікаво, що щасливе подружжя досі толком не знають, хто конкретно батько і першої, і другої дитини. Справа в тому, що обидва батька здали свій матеріал, який був "вживлений" в яйцеклітину сурогатної матері. У підсумку, чий виявився швидше, той і батько. Між тим ані Елтон Джон, ані Девід Ферніш не будуть спеціально дізнаватися, чия ДНК у хлопчика.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон заплатив 20 тисяч фунтів за другого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути