четвер, 27 вересня 2012 13:36

Елтон Джон продав квартиру, щоб його син не випав з вікна

 

Смерть сина Еріка Клептона, який випав з вікна 49 поверху, так вразила британського співака Елтона Джона і його партнера Девіда Ферніша, що вони вирішили перестрахуватися. Пара продали апартаменти в 39-поверховому будинку, щоб їхній син Закарі не випав з вікна.

Знаменитий 65-річний британський співак Елтон Джон та його 50-річний партнер Девід Ферніш продали шикарну квартиру в Sierra Tower в західному Голлівуді. Причиною відмови від шикарного житла став їхній 2-річний малюк Закарі. Дитина росте дуже активною, і батьки хвилюються, що він може випасти з вікна 31-поверхової висотки.

Як повідомляє джерело, хвилювання з'явилося після того, як загинув син Еріка Клептона: у 1991 році 4-річна дитина випала з вікна нью-йоркської квартири, яка перебувала на 49 поверсі. Саме ця трагедія вплинула на пару, і вони вирішили перестрахуватися. Так, продаж апартаментів принесла Елтону і Девіду $4,65 мільйонів, тому їм не складе труднощів вибрати гідне житло де-небудь в менш небезпечному місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вона виглядає наче довбана ярмаркова стриптизерка" — Елтон Джон про Мадонну

Нагадаємо, всесвітньо відомий музикант полягає у стосунках з Девідом Фернішем 19 років, 7 з яких - в офіційному одностатевому шлюбі. Малюк з'явився в їхній родині 25 грудня 2010 від сурогатної матері. Нещодавно сер Елтон Джон заявив, що готовий залишити сцену, коли його син, Закарі Ферніш-Джон, трохи підросте.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон продав квартиру, щоб його син не випав з вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути