пʼятниця, 10 травня 2019 09:10

Екс-учасниця шоу "Холостяк" відповіла Поляковій

Екс-учасниця шоу "Холостяк" відповіла Поляковій
Екс-учасниця проекту шоу Холостяк Наталі відповіла на заяву Олі Полякової про те, що даний проект є огидним і принижує жінок. Фото - instagram.com/holostyakstb

Екс-учасниця проекту шоу "Холостяк" Наталі відповіла на заяву Олі Полякової, що даний проект є огидним і принижує жінок.

Наталі сказала, що Оля Полякова – зірка, і до її думки варто прислухатися, але вона вважає, що українська співачка неправа, передає "КП в Україні".

"З одного боку, вона не права. Я вважаю, що ображати чоловіка – неправильно. Оля має право на свою думку. Я рада, що брала участь у проекті "Холостяк". Добре, що отримала подібний досвід у шоу, а не в реальному житті. Адже я весь час виявляла ініціативу до чоловіка. Завдяки проекту зрозуміла, що так робити не варто. Проекту "Холостяк" потрібно бути! Вважаю, що на камеру можна побудувати відносини", – сказала Наталі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холостяк-9: що відомо про нового героя реаліті-шоу

Також дівчина зазначила, що головний учасник передачі – не просто якийсь чоловік, а найкращий чоловік країни, якого для дівчат вибрав телеканал.

"Я не згодна з її думкою, що головний герой – це "якийсь чоловічок". А щодо того, що проект принижує жінок... По-перше, на кастинги приходять десятки тисяч дівчат. Якщо вони настільки принижені, навіщо тоді приходять на ці кастинги? Наприклад, я вірила, що канал СТБ вибрав для мене альфасамця, кращого чоловіка цієї країни, за якого буду боротися. Оля Полякова – щаслива дружина і матір. Тому їй здається, що проект принижує жінок, але я так не думаю", – додала Наталі.

Українська співачка Оля Полякова поділилась із підписниками відео, в якому розповіла свою позицію щодо телепередачі "Холостяк". Вона вважає, що шоу принижує жінку, воно наповнене сексизмом, шовінізмом, патріархальним цинізмом. Стільки дівчат борються та б'ються за такого собі мужика. А коли він чує на свою адресу якісь претензії, відразу виганяє з проекту.

Зараз ви читаєте новину «Екс-учасниця шоу "Холостяк" відповіла Поляковій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути