четвер, 07 березня 2019 09:49

Холостяк-9: що відомо про нового героя реаліті-шоу

Холостяк-9: що відомо про нового героя реаліті-шоу
СТБ Холостяк 9 сезон: що відомо про героя шоу Нікіту Добриніна

Дев'ятий сезон шоу "Холостяк" стартує вже в цю п'ятницю, 8 березня. Героєм нового сезону стане відомий телеведучий і головний редактор журналу XXL Микита Добринін.

У новому сезоні очікуються романтичні знайомства, незабутні побачення і інтрига, пише styler.rbc.

Телеведучий Микита Добринін був обраний телеглядачами на роль головного героя дев'ятого сезону проекту. Він вже давно став успішним в кар'єрі, але з'ясувалося, що його серце досі вільно.

У грудні Холостяку виповнився 31 рік. Він родом з Чернівців. Закінчив з відзнакою Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, факультет журналістики. Ще в студентські роки брав активну участь в різноманітних заходах та конкурсах художньої самодіяльності.

У 2008 році він переїздить до Києва і стає ведучим "Русского радио Україна", в 2014 році – ведучим хіт-параду на телеканалі M1, з 2017 року – стає головним редактором чоловічого глянцевого журналу XXL.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбажанішого голівудського холостяка спіймали на поцілунку з падчеркою Аль Пачіно

В 2018 році Микита Добринін спробував себе у кіно – він зіграв роль банкіра в українській комедії "Продюсер", яка вийшла в прокат у лютому 2019 року.

У новому сезоні шоу Холостяк, Микита Добринін здивує організацією романтичних побачень, а також безліччю подорожей по найкрасивіших місцях світу.

Три місяці дівчата боротимуться за його увагу і намагатимуться здивувати Холостяка. Ведучими шоу стануть Григорій Решетник і Роза Аль-Намри.

В мережі з'явився трейлер нової української комедії "Продюсер".

Виконавцями головних ролей стали вітчизняні знаменитості: шоумен та телеведучий Олексій Дурнєв, співачки Даша Астаф'єва, Мішель Андраде та Слава Камінська, співак Павло Зібров, ведучий Нікіта Добринін, актор та шоумен Віктор Андрієнко, дизайнер Андре Тан.

Зараз ви читаєте новину «Холостяк-9: що відомо про нового героя реаліті-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути