субота, 22 грудня 2018 15:18

Вийшов трейлер нової української комедії

Вийшов трейлер нової української комедії
Показали трейлер комедії "Продюсер". Фото: "Кореспондент"

В мережі з'явився трейлер нової української комедії "Продюсер".

У стрічці головних героїв зіграли зірки українського шоу-бізесу, повідомляє РБК-Україна.

"Глядачі змогли побачити майстер-клас зверхності від Олексія Дурнєва, бойовий гопак народного "Зібрембо" Павла Зіброва, жіночі бої без правил в брудній калюжі, і багато інших кумедних життєвих ситуацій", - йдеться в повідомленні.

За сюжетом, самовпевнений кінопродюсер на вечірці витрачає всі гроші, отримані за минулий фільм, і навіть свій аванс за наступну роботу. Нові зйомки починаються вже завтра, а платити за них немає чим. У нього дуже мало часу, аби дістати гроші та самому доставити їх на знімальний майданчик за містом. Дорогою на нього чекають пригоди, кумедні ситуації та повчальний урок долі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 новорічних фільмів, які зроблять настрій казковим

Виконавцями головних ролей стали вітчизняні знаменитості: шоумен та телеведучий Олексій Дурнєв, співачки Даша Астаф'єва, Мішель Андраде та Слава Камінська, співак Павло Зібров, ведучий Нікіта Добринін, актор та шоумен Віктор Андрієнко, дизайнер Андре Тан, спортсменка Анна Різатдінова, "Місс Україна" Олександра Кучеренко, модель Анна Андрес, співачка Санта Дімопулос, шоумен та комік Дядя Жора, блогер Василь Кіт (Василь Жмендак), дует TamerlanAlena, гурт Lucky4 та співак Маркус Ріва. Режисером фільму виступив Сергій Вейн.

На екрани кінотеатрів картина вийде на День закоханих, 14 лютого 2019 року.

21 грудня у Львові в кінотеатрі "Планета Кіно" відбувся допрем'єрний показ української комедії "11 дітей із Моршина" режисера Аркадія Непиталюка. До Львова приїхали зіркові герої стрічки.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер нової української комедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі