Ексклюзиви
пʼятниця, 21 грудня 2018 14:03

Музикант Сергій Бабкін зіграв охоронця в новій комедії
7

Прем'єра фільму "11 дітей з Моршина" у Львові
Фото: Ольга Васьків
Прем'єра фільму "11 дітей з Моршина" у Львові
Прем'єра фільму "11 дітей з Моршина" у Львові
Прем'єра фільму "11 дітей з Моршина" у Львові
Прем'єра фільму "11 дітей з Моршина" у Львові

21 грудня у Львові в кінотеатрі "Планета Кіно" відбувся допрем'єрний показ української комедії "11 дітей із Моршина" режисера Аркадія Непиталюка. До Львова приїхали зіркові герої стрічки. У стрічці знялися блогер Гарі Корогодський, співак Сергій Бабкін і ведуча Ольга Фреймут. А до Львова приїхали Олександр Скічко, Ксенія Жданова, Олександр Піскунов, а також Олена Лавренюк.

За сюжетом, місто Моршин було засноване на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал - осмій. Бізнесвумен Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об'єктом. На її шляху з'явилися 11 дітей із Моршина. Згуртувавшись, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю.

"Мені розповіли легенду, що Моршин створили на місці падіння метеорита, а потім знайшов історичні факти про осмій із метеорита. Завдяки його властивостям і позитивному впливу на місцеву флору і фауну свого часу було відкрито курорт, який досі відомий своєю цілющою водою. Ця історія мене так зачепила, що запропонував сценаристам і режисеру використати її у нашому фільмі", - каже режисер Аркадій Непиталюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін відспівав концерт у квітчастій піжамі й босоніж

Актриса Олена Лавренюк, яка зіграла головну жіночу роль у найкасовішому фільмі минулого року "DZIDZIO Контрабас", у комедії "11 дітей із Моршина" зіграла головну лиходійку Сніжану.

"Це комедія і потрібно знайти міру гротеску для свого персонажа. До цього у кадрі з дітьми я ще не працювала, тому для мене це цікавий досвід", – каже Олена Лавренюк.

Саунд-продюсером фільму став музикант Сергій Бабкін. Він написав саундтрек з одноіменною назвою фільму. Виконав роль особистого охоронця Сніжани.

Сергій Бабкін випустив 12 студійний альбом "Музасфера", де вперше виконав усі пісні українською. До диску увійшло 13 пісень. Серед них - оприлюднені раніше "Де би я" і "Хто далі йде", саундтрек до фільму "11 дітей із Моршина", а також 10 нових композицій.

Зараз ви читаєте новину «Музикант Сергій Бабкін зіграв охоронця в новій комедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі