пʼятниця, 21 грудня 2018 02:24

10 новорічних фільмів, які зроблять настрій казковим

10 новорічних фільмів, які зроблять настрій казковим
Підібрали найкращі фільми для новорічного настрою. Фото: kino-na-xati.com

Зимові свята стануть ідеальними, якщо провести їх разом із сім'єю у затишній атмосфері та із переглядом казкових фільмів.

Gazeta.ua підібрала 10 найкращих кінострічок, які подарують святковий настрій.

"Санта і компанія"

Це сімейна французька комедія. Для різдвяних ельфів Санта-Клауса немає нічого важливішого ніж підготовка до головної ночі року, коли на землі творяться чудеса. Але якимось незбагненним чином понад 90 тис. ельфів одночасно захворіли. За кілька днів до Різдва Санта-Клаус терміново вирушає на Землю до людей в упряжці північних оленів, щоб відшукати ліки для хворих ельфів.

"Пригоди S Миколая"

Це українська комедійна пригодницька стрічка. У центрі подій хлопець Артем, який разом із батьками переїхав із міста до Карпат. Якось напередодні новорічних свят батьки змушені були лишити сина разом із друзями самих вдома. Веселощам головних героїв приходить кінець, коли до хати завітав злодій переодягнений у Святого Миколая.

"Дуже погані матусі 2"

Продовження однієї з найкасовіших комедій 2016 року. У фільми розповідають про підготовку до Нового року, яка додає веселощів і клопоту одночасно. Потрібно встигнути всім купити подарунки, прикрасити ялинку, приготувати їжу для святкового столу, а ще хоч трішки відпочити. Однак, ніяка новорічна метушня не обійдеться без чуйного керівництва улюблених матусь.

"Новорічний корпоратив"

Офісна різдвяна вечірка - хороший привід відпочити і згуртувати колектив. Але іноді подібні заходи виходять з-під контролю. У керівника філії виникла велика проблема - генеральний директор компанії, погрожує закрити фірму. Щоб виправити становище і справити хороше враження на потенційного клієнта, чоловік вирішує влаштувати вражаюче новорічне святкування. Воно має неодмінно усіх вразити і врятувати підприємство. Однак головний герой фільму явно перестарався.

"Крампус: Викрадач Різдва"

Підліток Макс Енгель продовжує вірити в Санта-Клауса, який відвідує дітей на Різдво і залишає їм подарунки. Щоб його заповітні бажання збулися, хлопець пише доброму чарівникові традиційного листа. Макс одразу стає предметом насмішок з боку двоюрідних сестер, які приїхали погостювати на святкові канікули. На їхню думку, ніякого старого в червоній шапці немає, усе це вигадки для довірливих дурнів. Тоді в розпал свята до них навідався зла тінь Санти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 речей, які потрібно зробити до Нового року

"Ніч перед похміллям"

Красива новорічна історія про те, як можуть збуватися мрії про розкішне життя. 15 років тому, перед Різдвом, Ітан втратив в автокатастрофі своїх батьків. Тоді його взяли під опіку друзі Ісаак і Кріс. З роками Ісаак став успішним юристом, який чекав народження первістка, а Кріс пробився у вищу спортивну лігу. І тільки слабохарактерний Ітан тупцює на місці, провокуючи приятелів взяти все під контроль саме цього Різдва.

"Любіть Куперів"

Господарі свята - Сем і Шарлотта Купери, щаслива подружня пара, яка живе разом вже довгих 40 років. Напередодні Різдва, вони традиційно чекають в гості всіх членів великої родини. В один день в будинку збираються діти й онуки, брати і сестри, а також представники старшого покоління - батько Шарлотти і напівбожевільна тітонька Сема. Цілком очікувано, що замість тихої сімейної вечері, на героїв чекає вечір повний сюрпризів, непроханих гостей, несподіваних відкриттів і доленосних зустрічей.

"Грінч"

Усе життя над зеленим волохатим відлюдником Грінчем насміхалися жителі рідного містечка, тому і характер він має препаскудний. Він живе у темній печері на самісінькій вершині гори подалі від усіх, але ці "всі" готують грандіозне святкування Нового року. Люди шумлять, все прикрашають і дико дратують. Хто б відмовив собі в задоволенні зіпсувати свято? Грінч вирішує вкрасти Новий рік. У нього є вірний пес і вся всесвітня шкідливість.

"Пінгвіни містера Поппера"

Це гарна сімейна кінокомедія про Тома Поппера. Він багатий та успішний. Але одного разу перед новорічними святами йому надіслали поштою шістьох пінгвінів, яких він поселив у своїй квартирі. В головній ролі - неперевершений Джим Керрі, тож фільм заздалегідь обіцяє бути веселим.

"Це, блін, різдвяне диво"

Бойд Мітчлер і його дружина Луанн вирішують провести Різдво з батьком Бойда Мітчем і його дивним сімейством. Зрозумівши, що він забув вдома всі подарунки, Бойд в компанії брата і батька намагається зробити неможливе: з'їздити додому і повернутися назад до світанку. В дорозі на них чекає купа неймовірних пригод.

Новорічний настрій все більше огортає нас передчуттям майбутнього свята. Гарному настрою сприяє не тільки атмосфера навкруги - гірлянди у вікнах, вогні у місті та різдвяні пісні у різних закладах. А перегляд фільмів стрічок у холодний зимовий вечір - гарантує позитивний настрій. А почати дивитися фільми можна вже сьогодні - у переддень вихідних.

Зараз ви читаєте новину «10 новорічних фільмів, які зроблять настрій казковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі