Ексклюзиви
субота, 27 березня 2010 11:54

Джордж Майкл цілувався з новим коханцем (ФОТО)

Джорджа Майкла сфотографували під час інтимного поцілунку з таємничим бритоголовим чоловіком у круїзі на яхті.

Пару помітили під час купання у морі в районі Піттвотер, неподалік Сіднея, Австралія. Після поцілунків чоловіки повернулись на палубу та почали пити пиво.

46-річний Джордж натер кремом татуйований торс свого друга, який закурив підозрілу самокрутку. Така поведінка Майкла навряд чи сподобається його другу Кенні, з яким вони разом ось уже чотирнадцять років.

Джордж, який відкрито визнає, що курить марихуану, деякий час відпочивав в Австралії, де три тижні тому закінчив гастролі.

У вівторок він винайняв яхту В. Enigma, оренда якої становить 600 доларів на годину. Яхта може перевозити до 20 осіб.

Свідки події розповіли, що Джордж вирушив кататися до порту Сіднея з новими знайомими-чоловіками. На яхті вони вирушили розглядати місцеві бухти. Співак був у піднесеному настрої після хороших відгуків про його концерти.

Про розрив з Кенні, з яким у Майкла виникало багато непорозумінь, розповідали ще у 2008 році. Називали навіть причину: після того як співака заарештувала поліція в одному з громадських туалетів Лондона, звинувативши у зберіганні наркотиків, Кенні буцімто тихо розірвав з ним стосунки.

Проте, відтоді пару не раз фотографували разом. Натомість, сам Кенні заявляв, що не проти відкритих і вільних відносин з Джорджем.

Gazeta.ua за матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл цілувався з новим коханцем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути