неділя, 30 липня 2006 18:41

Джордж Майкл подав до суду на "анонімного коханця"

Джордж Майкл заявив, що подав судовий позов проти чоловіка, який привселюдно затверджував, що в нього були сексуальні відносини зі співаком.

За словами співака, він "уявлення не має, хто цей хлопець", однак не заперечує самого факту сексуального контакту з цією людиною. Майкл заявив, що є любителем "швидкого анонімного сексу" і не бачить нічого поганого у своїх нічних пригодах, однак наполягає на тому, що це тільки його особиста справа .

Тому Майкл також планує притягти до судової відповідальності за грубе втручання у своє приватне життя папарацці, які сфотографували співака в той момент, коли він о 2 годині ночі усамітнився в парку в лондонському районі Хемпстед Хіт з 58-річним безробітним, колишнім далекобійником, з яким познайомився за кілька годин до цього через Інтернет. Через скандал відклали весілля Майкла з його багаторічним партнером Кенні Госсом, що повинна була відбутися цього року.

Проте британський поп-співак не збирається подавати до суду на видання "News of the World", яке опублікувало скандальні знімки.

Це не перший скандал, у який попадає Майкл. У 1998 році співака, який офіційно визнає себе гомосексуалістом, заарештували у Лос-Анджелесі в громадському туалеті після того, як він спробував спокусити чоловіка, який опинився таємним агентом поліції. Співаку присудили штраф у розмірі $450, 80 годин суспільних робіт, а також йому довелося пройти спеціальний курс "секс-терапії", повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл подав до суду на "анонімного коханця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути