вівторок, 25 липня 2006 12:43

Поп-співак Джордж Майкл займався сексом з далекобійником у парку

Поп-співак Джордж Майкл займався сексом з далекобійником у парку

Папарацці спіймали "на гарячому" Джорджа Майкла, 43 роки, коли той займався сексом з незнайомцем в одному з лондонських парків. Обранцем співака став безробітний далекобійник Норман Кіртленд, 58 років, який не впізнав світову знаменитість.

Жителі Лондона, які гуляли в парку Хемпстед Хіт, пережили справжній шок. На їхніх очах поп-співак познайомився з чоловіком, почав обіймати і цілувати його, після чого вони усамітнилися в кущах.

Коли співак нарешті вибрався з кущів, його вже чекали журналісти.

Побачивши папарацці, Майкл розізлився.

- Я не вірю в це! Якщо ви опублікуєте зроблені фотографії в газеті, я подам на вас до суду! - кричав співак.

Після погроз він спробував сховати обличчя під бейзболкою і побіг до свого "Мерседеса", залишивши свого партнера.

Коханець Майкла, швидко зібравши речі, пішов до своєї вантажівки. Відкривши дверцята машини, стало видно наскільки він неохайний.

Проте сховатися від журналістів Кіртленду не вдалося. Незабаром вони з"явилися на порозі його квартири в Східному Сассексі. Далекобійник живе у бідному і неохайному будиночку, заповненому мотлохом, сміттям, немитим посудом і брудною білизною.

Кіртленд розповів, що співак підійшов до його вантажівки і запитав, як справи. Водій відповів, що так пізно небезпечно знаходитися одному в парку.

- Тобі переріжуть горло, сказав я йому, - повідомив Норман. - У відповідь він заявив, що якщо він мені сподобався, то я можу спілкуватися з ним на сайті Gaydar. Після цього ми почали цілуватися. Але я і подумати не міг, що це Джордж Майкл. Я просто не впізнав його.

За словами Кіртленда, співак "майстерно цілувався".

Сам Майкл від коментарів з приводу того, що трапилося, відмовляється.

Нагадаємо, що у 1998 році Джорджа Майкла заарештували за непристойну поведінку - публічну мастурбацію. В одному з нічних гей-клубів артист зайшов у туалет і почав задовольняти себе перед іншим чоловіком. Незнайомець виявився поліцейським Марсело Родрігесом з Беверлі-Хіллз - і одразу ж затримав співака, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Поп-співак Джордж Майкл займався сексом з далекобійником у парку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі