субота, 29 липня 2006 13:31

Джордж Майкл судитиметься зі своїм сексуальним партнером

 

Відомий британський співак Джордж Майкл подав до суду на чоловіка, який публічно заявив про свої сексуальні контакти із зіркою.

За словами співака, він "поняття не має, хто цей хлопець". Однак самого факту сексуального контакту з цією людиною Майкл не заперечує. Співак заявив, що є любителем "швидкого анонімного сексу". Він не бачить нічого поганого в своїх нічних пригодах і наполягає на тому, щоб вони залишалися його особистою справою.

Саме тому Майкл також планує притягти до судової відповідальності за грубе втручання в своє приватне життя папарацці, які сфотографували співака, коли він о другій ночі усамітнився в сауні в лондонському районі Хемпстед Хіт з 58-річним безробітним. Раніше чоловік працював водієм, а з співаком вони познайомилися  через інтернет за кілька годин до зустрічі.

Через скандал, що виник після цього, було відкладено весілля Майкла з його багаторічним партнером Кенні Госсом, яке мало відбутися цього року.

При цьому британський співак не збирається подавати до суду на видання "News of the World", в якому були опубліковані скандальні знімки, та його власника, медіа-магната Руперта Мердока.

Це вже не перший гучний скандал, в який потрапляє Майкл. У 1998 році співак, який офіційно визнає себе гомосексуалістом, був заарештований в Лос-Анджелесі, коли намагався спокусити чоловіка в туалеті. Той виявився таємним агентом поліції.

Тоді співака оштрафували на $450 та 80 годин громадських робіт. Також йому довелося пройти спеціальний курс "секс-терапії", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл судитиметься зі своїм сексуальним партнером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути