понеділок, 11 лютого 2019 16:26

Дворазовий володар Grammy Анатолій Кочерга виступить у Києві

Автор: прес-служба
  26 березня у Жовтневому Палаці виступить оперний співак Анатолій Кочерга
26 березня у Жовтневому Палаці виступить оперний співак Анатолій Кочерга

26 березня у Жовтневому Палаці виступить оперний співак світового рівня, народний артист України - Анатолій Кочерга. Будучи солістом Київського оперного театру, він став наймолодшим в історії Народним артистом СРСР.

Глядачі зможуть почути артиста на концерті "Симфонія Романсу" в супроводі оркестру народних інструментів під керівництвом Вікторії Васильєвої. Прозвучать романси і пісні як українських, так і зарубіжних композиторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук виступив у Національній опері

"Пісня, в порівнянні з оперною арією, важча тим, що там немає ні декорацій, ні партнерів, ні режисера, який говорить, куди піти і навіщо. Ти один. І потрібно створити за короткий час якийсь образ, уявляючи людей, щоб вони тобі повірили. Мені здається, виконувати пісні, романси набагато складніше, тому що ти один на один з публікою. І кожне своє виконання на сцені я до сих пір сприймаю як іспит: я здаю його, перш за все, самому собі, і публіці, звичайно", - розповів оперний співак.

Автор: прес-служба
  Артист виступив на сцені Нью-Йоркської «Метрополітен-опера» в «Хованщині» Мусоргського в ролі князя Івана Хованського
Артист виступив на сцені Нью-Йоркської «Метрополітен-опера» в «Хованщині» Мусоргського в ролі князя Івана Хованського

Анатолій Кочерга - володар двох американських премій Grammy за запис партії Бориса з опери "Борис Годунов" Модеста Мусоргського. Його міжнародна кар'єра стартувала в кінці 80-х у Віденській державній опері. У різні роки працював за контрактами в італійському театрі "Ла Скала", лондонському "Ковент-Гарден" і в американській "Метрополітен-опера".

У 1982 році Анатолій Кочерга зіграв роль Мефістофеля у фільмі-опері "Фауст", режисером якого виступив Борис Небіерідзе. На сцені МЦКМ артист порадує фанатів "Куплетами Мефістофеля" Шарля Гуно та іншими аріями з опер.

Зараз ви читаєте новину «Дворазовий володар Grammy Анатолій Кочерга виступить у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути