понеділок, 18 березня 2013 09:03

Друзі Крістен Стюарт розповіли про її лесбійський роман

Зірка франшизи "Сутінки" Крістен Стюарт виявилася не така проста, як здавалося. Поки весь світ наївно вірив у її роман з колегою по фільму Робертом Паттінсоном, з'ясувалося, що насправді їй подобаються жінки.

Остання частина "Сутінків" вже давно побачила світ, галас довкола роману (або псевдороману) Крістен Стюарт і Роберта Паттінсона давно відгримів, проте особисте життя виконавців головних ролей продовжує розбурхувати розуми громадськості. І якщо Паттінсон старанно шифрується і взагалі не з'являється на сторінках журналів, то Стюарт днями буквально приголомшила численних шанувальників виходом у світ в компанії якоїсь дівчини.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Крістен Стюарт знялася в антигламурній фотосесії

Все б нічого, однак Крістен була помічена разом з помічницею відомої виконавиці Кеті Перрі Тамрой Нетісін. Відзначимо, сама Перрі досить лояльно ставиться до представників нетрадиційної сексуальної орієнтації. Друзі Стюарт зізналися, що між дівчатами дійсно все дуже серйозно. Вони познайомилися 3 березня на вечірці в Голлівуді і проговорили всю ніч, не звертаючи ні на кого уваги. "Останнім часом вони весь вільний час проводять разом", - цитує близького друга Крістен Стюарт StarHit.

Цікаво, що настільки нетрадиційні уподобання актриси цілком зрозумілі. Справа в тому, що мати Крістен Стюарт Джулія після розлучення з чоловіком у червні 2010 року стала жити разом з подругою. Схоже, донька вирішила наслідувати приклад матері. Між тим ані Крістен, ані її подруга Тамра ніяк не коментують цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Друзі Крістен Стюарт розповіли про її лесбійський роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути