вівторок, 12 квітня 2011 16:47

Дружина пішла від Хея через його зв'язок зі стриптизеркою

Дружина пішла від Хея через його зв'язок зі стриптизеркою

Шлюб чемпіона світу за версією WBA Девіда Хея знаходиться на межі розпаду. Дізнавшись про зраду чоловіка з 23-річною стриптизеркою. Емі Бак, дружина боксера Наташа, разом з сином Кассієм залишили будинок. Про це повідомляє The Sun.

У березні колишня учасниця X-Factor провела з Хеєм чимало часу у фешенебельному лондонському готелі May Fair Hotel, в якому знаходиться один з кращих спортзалів у Британії.

За словами боксера, вона допомагала йому набрати форму перед титульним боєм з українцем Володимиром Кличком. Бак також працювала з ним в тренажерному залі Vauxhall.

"Вона є фітнес-тренером і допоможе йому добре підготуватися до бою", - сказав представник команди британського боксера. Парочка інкогніто поїхала в Лас-Вегас, де провела деякий час.

Хей є володарем поясів WBA в суперважкій вазі. Варто відзначити, що в 2009 році він відняв звання чемпіона за версією WBA у росіянина Миколи Валуєва, а потім захистив його в боях з Джоном Руїсом і Одлі Харрісоном.

В даний час Хей готується до об'єднавчого поєдинку з чемпіоном за версіями WBO, IBO і IBF Володимиром Кличком. Цей бій повинен відбутися 25 червня або 2 липня на одному із стадіонів Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Дружина пішла від Хея через його зв'язок зі стриптизеркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути