вівторок, 29 березня 2011 12:04

"Не можу дочекатися моменту, коли він буде лежати без свідомості" - Хей про Володимира Кличка

"Не можу дочекатися моменту, коли він буде лежати без свідомості" - Хей про Володимира Кличка

Чемпіон WBA Девід Хей пообіцяв обрушити всю свою ненависть на чемпіона WBO і IBF Володимира Кличка.

"Моя ненависть як ніколи велика, і вся вона обрушиться на його голову", - заявив Хей.

"Він не подобається мені як особистість, і не подобається як боксер. Мені не подобається нічого з того, що він робить. Мені не подобається його джеб-клінч стиль. Не думаю, що хоч одному прихильнику боксу в світі подобаються бої Володимира", - додав боксер.

"Якщо подивитися на останні десять років його кар'єри, єдиний його бій, який був видовищним, - це перший бій з Семюелом Пітером, коли його ганяли по рингу, і він падав 5 або 6 разів. Це єдиний бій, який можна назвати помірно видовищним. Всі інші були просто нудні. Якщо б я не був боксером, а простим шанувальником боксу, він був би останнім з тих, чиї бої я хотів би подивитися", - зазначив британець.

"І як особистість: я чув ту нісенітницю, що він говорив, що я бігаю від нього, що я уникаю бою з ним, а потім він вирішив зустрітися з Дереком Чісорою, і потім він отримує травму за травмою. Він не подобається мені як людина, мені не подобається як він веде справи. Не можу дочекатися того моменту, коли він буде лежати на настилі рингу без свідомості", - підкреслив він.

Нагадаємо, що очікувана Девідом Хеєм битва повинна відбутися або 25 червня, або 2 липня. Одним із ймовірних місць проведення бою Хей - Кличко може стати Москва.

Зараз ви читаєте новину «"Не можу дочекатися моменту, коли він буде лежати без свідомості" - Хей про Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути