середа, 16 березня 2011 18:29

Хей сподівається, що Кличко не програє Солісу

Хей сподівається, що Кличко не програє Солісу

Чемпіон WBA в суперважкій вазі Девід Хей поділився своєю думкою щодо призначеного на 19 березня поєдинку чемпіона WBC Віталія Кличка проти кубинця Одланьера Соліса.

"Все залежить від Соліса, тому що всім відомо, що буде робити на ринзі Віталій. Він робить це всю свою кар'єру. Він буде використовувати свій зріст і довжину рук, і буде готовий боксувати всі дванадцять раундів. У нього міцне підборіддя, тому Соліс НЕ може розраховувати на те, щоб накинутися на нього і нокаутувати. Проти Віталія можна битися тільки з ідеальним планом на бій, і якщо є ще хто-небудь окрім мене, хто здатний на це, то це Соліс".

"120-кілограмовий Солі не переможе Віталія, але 100-кілограмовий Соліс може це зробити. Все буде залежати від того, чи привів Соліс себе у форму. Якщо так, він може представляти загрозу для Віталія. Я бився з Солісом, коли він важив 91 кілограм. Зараз він важить 115-120 кілограмів, і втратив ті переваги, які у нього були в любителях. Сподіваюся, Віталій не програє. Я не хочу втратить можливість фінального протистояння з Віталієм, шансу на завоювання всіх чотирьох поясів і перемоги над старшим братом" , - резюмував Хей.

Відзначимо, що Хей знає Соліса ще з аматорських часів, і в 2001 році він програв кубинцеві на чемпіонаті світу в Белфасті (Ірландія).

Нагадаємо, що Хей порівняв Володимира Кличка з Боратом.

Зараз ви читаєте новину «Хей сподівається, що Кличко не програє Солісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути