субота, 12 березня 2011 11:52

Хей заявив, що Кличко був змушений підписати контракт на бій

Хей заявив, що Кличко був змушений підписати контракт на бій

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBA британець Девід Хей заявив, що його майбутній суперник, чемпіон світу в тій же вазі за версіями IBF, WBO, IBO українець Володимир Кличко, був змушений підписати контракт на бій з ним під тиском громадськості.

"Думаю, він розумів, що шанувальники боксу ніколи не дозволять йому піти від цієї ситуації. З самого першого дня ми говорили, що поділ 50-50 - ідеальний - і не настільки складний, щоб це здійснити. Він намагався відкрутитися кілька разів, але, врешті-решт, поставив свій підпис, і я щасливий, що бій, якого я хотів протягом останніх років, нарешті відбудеться", - сказав Хей, якого цитує allboxing.ru.

Головною зброєю братів Кличків є жорсткий джеб. Хей впевнений, що він зможе нейтралізувати його. Він вважає, що джеб Кличка переоцінений через суперників, що знаходяться не у формі, і тому швидкість Хея дозволить уникнути довгого джеба.

"Рухи головою, швидкість і атлетизм. Він ніколи не бився з досить атлетичним суперником, здатним пройти його джеб. Його джеб дуже, дуже вражаючий проти таких хлопців як Самуель Пітер - жирних важковаговиків, які не в формі. Такі виходять без реального плану, сподіваючись, що Володимир видихнеться після шостого раунду, але це дуже поганий план.

Я і не сподіваюся, що Володимир видихнеться після шостого раунду, я знаю, що цього не станеться. Багато хто вважає, що я перебуваю в невигідному становищі, оскільки поступаюся Володимиру у вазі, але я дивлюся на це з іншого боку.

Я вважаю, що в мене перевага у вазі. Завдяки меншій вазі у мене вища швидкість, я атлетичніший, спритніший - щось, з чим він не стикався раніше", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бій Кличко - Хей може відбутися 25 червня або 2 липня. Місце проведення поки невідомо. Раніше Віталій Кличко заявив, що вони з братом не збираються завершувати кар'єру, поки не завоюють пояс WBA в суперважкій вазі, який зараз належить Хею.

Зараз ви читаєте новину «Хей заявив, що Кличко був змушений підписати контракт на бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути