пʼятниця, 04 березня 2011 13:51

Бій Володимира Кличка з Чісорою відмінили заради Хея - ЗМІ

Бій Володимира Кличка з Чісорою відмінили заради Хея - ЗМІ

Згідно з інформацією, що надходить з різних джерел, близьких до боксерських таборів Кличка і Хея, К2 пішла на поступку команді Хея і скасувала бій з Чісорою, призначений на 30 квітня.

Оренда арени, на якій повинен був пройти бій Володимира Кличка з Дереком Чісорою так само скасовано, повідомляє fightnews.ru.

Як поки неофіційно пояснюють представники К2, об'єднавчий поєдинок Володимира Кличка з чемпіоном WBA Девідом Хеєм є більш значущим для сучасного боксу, ніж малозначний бій з Чісорою, який раніше Володимир Кличко розглядав як розминку після травми.

Розглянувши всілякі ризики нової травми і незначний термін між боями (9 тижнів) для відновлення, команда Кличка вирішила відмовитися від проміжного бою.

Команда ж Хея категорично відмовилася обговорювати кандидатуру Віталія Кличка на заміну Володимира, в разі його травми 30 квітня.

Чи буде Дереку Чісорі виплачена компенсація чи йому обіцяють бій після проведення об'єднавчого двобою, питання зараз вирішується з промоутером британця - Ворреном.

Нагадаємо, що спочатку Володимир Кличко повинен був провести бій з Чісорой в грудні минулого року, але через травму був змушений скасувати бій. У січні команда Кличка розпочала переговори про бій з Девідом Хеєм, а коли вони зайшли в глухий кут, повернулася до кандидатури Чісори, з яким домовилися про бій 30 квітня.

Тепер же, коли Хей скасував захист свого титулу 21 травня і відновив переговори з Кличком (обидві сторони запевняють, що вже майже домовилися), поєдинок з Чісорою став не потрібен.

Зараз ви читаєте новину «Бій Володимира Кличка з Чісорою відмінили заради Хея - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути