неділя, 20 лютого 2011 11:45

"Володимир Кличко єдиний, з ким я хочу битися" - Хей

"Володимир Кличко єдиний, з ким я хочу битися" - Хей

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBA британець Девід Хей пояснив, чому він зацікавлений в поєдинку з чемпіоном світу за версіями IBF і WBO українцем Володимиром Кличком, а не з його братом володарем титулу WBC у суперважкій вазі Віталієм Кличком.

"У мене є бажання і голод щодо зустрічі з Володимиром. Віталій навіть не робив ніяких відео про те, що він хоче зі мною зустрітися. Люди не підходять до мене і не питають коли ти будеш битися з Віталієм. Вони запитують коли ти будеш битися з Володимиром. Бій з Ленноксом Льюїсом був давно.

Думаю, Володимир найбільш атлетичний з них двох, і він той, хто викликав мене на бій. Якщо я буду битися з Віталієм, то всі скажуть ти уникаєш Володимира. Він молодший і у нього всі пояси. Він єдиний, з ким я хочу битися", - цитує Хея BoxingScene.com.

Крім того, Хей відзначив, що тільки Володимир дасть йому шанс залишитися в історії боксу.

"Мохаммед Алі мав в суперниках Кена Нортона і Джо Фрезера. Леннокс Льюїс - Холіфілда і Тайсона. Для мене єдиний конкурент аналогічного калібру - це Володимир Кличко.

Протягом довгого часу ми б'ємося на словах, але поєдинок так і не відбувся. Xто хотів би залишити свій слід в історії боксу, йому потрібна перемога над кращим на сьогоднішній день суперважковаговиком Володимиром Кличком", - підкреслив Хей.

Нагадаємо, що і Володимир нещодавно заявив, що хоче завоювати пояс WBA.

Зараз ви читаєте новину «"Володимир Кличко єдиний, з ким я хочу битися" - Хей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути