Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2011 12:48

Брати Кличко поділили Хея

Брати Кличко поділили Хея

Менеджер промоутерської компанії братів Кличків "K2 Promotions" Бернд Бенте повідомив про те, що чемпіони світу в суперважкій вазі брати Клички визначилися із суперниками в найближчих поєдинках, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Нещодавно брати Клички підписали угоди про проведення поєдинків з поляком Томашем Адамеком і чемпіоном WBA в суперважкій вазі Девідом Хеєм, і при цьому брати повинні були вирішити між собою, проти кого з цих двох вони проведуть бої.

На сьогодні відомо, що чемпіон IBF і WBO Володимир Кличко зустрінеться влітку цього року в об'єднувальному поєдинку з Хеєм, а чемпіон WBC Віталій Кличко проведе бій 10 вересня проти Адамека у Польщі.

За словами Бенте, угоди передбачають можливу заміну одного брата на іншого, але поки рішення Кличків саме такі.

"Все просто: Володимир був першим, хто хотів в 2009 році зустрітися з Хеєм, після того як Хей викликав його на бій на благодійній прес-конференції в Лондоні.

З самого початку все йшло саме в цьому напрямку. Угоди передбачають можливість змін, але на даний момент брати визначилися між собою. Якщо Володимира не буде турбувати травма, він зустрінеться з Хеєм. Зараз йому краще. Лікар дозволив йому приступити до тренувань, тому з травня він почне підготовку", - сказав Бенте.

Тим не менше, поки остаточна дата і місце проведення поєдинку проти Хея не визначені.

"25 червня або 2 липня, але все залежить від домовленості зі стадіоном. Ми досі не визначилися, який стадіон це буде. Не виключено, що бій може пройти і за межами Німеччини, але це повинно бути наше спільне з Адамом Бутом (менеджер Хея) рішення", - пояснив він.

Поєдинок Віталія Кличка проти Адамека пройде 10 вересня у Варшаві чи Вроцлаві, і, за словами Бенте, він обговорює ці питання з промоутером поляка Кеті Дувой, проте остаточно все визначиться лише після завершення призначеного на 9 квітня бою Адамека проти Кевіна Макбрайда. "Володимир зустрінеться з Хеєм, а Віталій з Адамеком, але Адамек повинен перемогти, інакше його кандидатура знімається", - сказав Бенте.

Не виключено, також і те, що Віталій може провести "проміжний" поєдинок у Німеччині 4 червня. "Можливо, Віталій вийде на ринг, але це залежить від ситуації з трансляцією бою в Німеччині", - зазначив Бенте.

Зараз ви читаєте новину «Брати Кличко поділили Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути