пʼятниця, 01 квітня 2011 11:08

Фільм про братів Кличків покажуть на фестивалі у Нью-Йорку

Фільм про братів Кличків покажуть на фестивалі у Нью-Йорку

На фестивалі спортивних фільмів ESPN, який пройде в Нью-Йорку з 20 квітня по 1 травня, покажуть фільм під назвою "Кличко".

Зняв фільм німецький режисер Себастьян Денхардт, відомий своїми документальними історичними стрічками, пише "Чемпионат.ру".

Як йдеться в анотації до фільму, "двометрові українці Віталій та Володимир Клички переїхали до Німеччини в 1996 році, щоб почати професійну боксерську кар'єру в суперважкій вазі, і з того часу бокс змінився.

Після п'ятнадцятирічного правління на рингу, в 2008 році вони увійшли в історію, ставши першими братами, які одночасно володіють титулами чемпіонів світу. За допомогою відвертих інтерв'ю і захоплюючих нарізок з боїв фільм розповідає про шлях братів до чемпіонських титулів".

Раніше чемпіон WBO / IBF / IBO у важкій вазі Володимир Кличко, в інтерв'ю британським ЗМІ сказав про те, що травма м'язів черевного преса його фактично вже не турбує і наприкінці квітня він буде готовий розпочати підготовку до поєдинку з Девідом Хеєм.

Нагадаємо, що точна дата бою Володимира Кличка з чемпіоном світу у важкій вазі за версією WBA Девідом Хеєм досі не визначена. На даний момент боксери вибирають між 25 червня та 2 липня.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про братів Кличків покажуть на фестивалі у Нью-Йорку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути