понеділок, 25 листопада 2013 11:40

Дружина Кахи Каладзе народить третього хлопчика

Автор: фото: svitske.1plus1.ua
 

Нещодавно дружина віце-прем'єр міністра Грузії Кахи Каладзе, Анукі Арешидзе у Києві представила нову колекцію одягу.

Дизайнерка зараз знаходиться на 8 місяці вагітності і скоро народить хлопчика, який буде вже третім у їхній родини. Про те, як вона переносить вагітність та як змінилося її життя після того, як чоловік став політиком, Анукі розповіла у інтерв'ю Катерині Осадчій на каналі 1+1.

"Перші п'ять місяців вагітності я почувалася жахливо і худнула на очах, замість того щоб набирати вагу. Тепер я відчуваю себе набагато краще, я готуюсь до кесарівого розтину і очікую на пологи спокійно", - каже Анукі.

За її словами, нова посада чоловіка значно змінила звичайний перебіг її життя.

"Це тягар для мне, адже якщо я просто хочу потеревенити з подружкою, я не можу залишитися на самоті, мене завжди супроводжують охоронці. Також я цілком змінила свій стиль і стала більш стриманою, елегантною. Мені заборонили вести особисті сторінки в соц. мережах і я закрила Фейсбук, але що поробиш, таке тепер наше життя", - розповідає Анукі.

Анукі давно створює одяг і не упустила можливості завітати на інаугурацію чоловіка у вбрані з власного ательє.

"Рожеву сукню мені пошили у моєму ательє, а от пальто я обрала набагато раніше і у день інаугурації воно стало мені маленьким, не те щоб я стала товстою, але на животі воно вже не застібалося", - розповіла Анукі Арешидзе.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Кахи Каладзе народить третього хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути