пʼятниця, 08 жовтня 2010 18:17

До Бориса Апрєля за автографом приходили з відкритими грудьми (ФОТО)
8

Фото: Фото: Ольга Камєнєва/Gazeta.ua

7 жовтня у столичній книгарні "Читай город" відбулася автограф-сесія співака Бориса Апрєля. На зустріч із співаком прийшло майже 2 сотні фанаток.

"Відразу після першого ефіру "Фабрики", в якій брав участь Боря, я в нього закохалася. Всі стіни у моїй кімнаті обклеєні його фотографіями. На телефоні стоїть заставка із його портретом. Щоб прийти на його автограф-сесію прогуляла 2 пари. В бухгалтерію маю віднести 15 гривень за прогули. Але гроші – то дрібниці в порівнянні з тим, що побачу Борю", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua 19-річна Вероніка.

Автограф-сесію присвятили виходу дебютного альбому співака "Інкогніто".

"Інкогніто" - це назва пісні, з якою я вперше виступив у новому образі. В альбому є муза, та я хочу, щоб її ім'я лишилося у таємниці. Весь альбом просякнутий коханням до неї", - розповів Борис Апрєль.

До співака вишиковується довжелезна черга охочих взяти автограф. Із задніх рядів кричали: "Боря, стань на стіл чи сядь на подушку, а то ми тебе не бачимо". Шанувальниці дарували йому квіти, іграшки, шкіряні браслети. Одна із фанаток вручила йому машину із білого шоколаду.

Автограф-сесія співака тривала 3 години.

Зараз ви читаєте новину «До Бориса Апрєля за автографом приходили з відкритими грудьми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути