понеділок, 07 червня 2010 17:03

Борис Апрєль власноруч обстриг волосся (ФОТО)

Учасник "Фабрики зірок 2" Борис Апрєль сам обстриг собі волосся.

Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я стриг себе сам. Це було в Криму, коли у мене був нервовий зрив. Я тоді не замислювався навіть, що у мене буде такий образ, буде якийсь імідж новий. І взагалі не замислювався, що буде далі", - зауважив Борис.

Співак зізнався, що йому не було при цьому страшно, зазначивши, що він авантюрист.

"В той момент, коли я себе стриг, я звільнявся. З кожним пасмом я щось викидав зі свого життя. Може навіть людей, може якісь ситуації, може те, що мені заважало, те, що несло якийсь негатив. Я викидав все, я відстригав з цим волоссям", - поділився Апрєль.

"У мене всередині була якась перебудова. Я все відчуття себе перевернув з ніг на голову. Все повністю перевернулось, все розклалося по поличках, все врегулювалося і я знайшов себе всередині", - підкреслив артист.

"Зараз те, що у мене йде зсередини, переноситиму в творчість", - зізнався Апрєль.

Борис поділився, що його творчість буде кардинально іншою.

"Буде більш емоційнішою, пісні будуть глибші, більше з якимось сенсом. Тобто кожна пісня нестиме в собі якийсь величезний заряд енергії", - зазначив він.

Співак зізнався, що знаходиться на шляху пошуку балансу.

"До цього моменту, як відбулася ця ситуація (нервовий зрив - ред.), я десь рік не писав пісні, може одна-дві були. Однак зараз, в цей період, коли у мене натхнення, я вже написав пісню "Інкогніто", яка була на "Фабриці". Це моя пісня, написана про поневіряння моє, моє переживання", - пояснив він.

"І ще пара нових пісень, які можуть допомогти людям, які знаходяться у важкій ситуації. У скрутну хвилину їх це врятує, пісня їм допоможе. Я дуже сподіваюся, що мої пісні лікуватимуть людей, тому що для мене це дуже важливо", - додав Апрєль.

Зараз ви читаєте новину «Борис Апрєль власноруч обстриг волосся (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути