четвер, 26 травня 2022 11:18

"Дізнався, що таке веселковий прапор" - Федишин привітала сина і зачепила тему ЛГБТ
5

Співачка Ірина Федишин святкує день народження старшого сина Юрія. Йому виповнилося 11.

25 травня вона привітала хлопця найтеплішими словами, і не змогла оминути теми ЛГБТ-спільнот. Про це написала у Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Павлік виїхав до родини в Німеччину. Дружина пояснила, як його випустили

"Юрчику, вітаю тебе, моє сонце, з Днем народження. Ти наша велика радість. Ми сильно тебе любимо і вдячні Богові за тебе. Зростай здоровим і щасливим! Нехай небо стане мирним і в Україні якнайшвидше настане перемога", - написала вона.

Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Федишин додала, що ця війна краде дитинство у мільйонів українських дітей. Зірка розповіла, що її син вже має свою точку зору стосовно ЛГБТ-спільнот.

"Ти дізнався, що таке веселковий прапор і його значення. Ти дізнався, що цей прапор насправді зовсім не веселковий. Ти побачив наскільки люди під таким прапором можуть бути агресивними, наповненні ненавистю і займатися булінгом у мережах", - наголосила співачка.

Федишин побажала синові бути сумлінним та чесним перед собою.

"Це допоможе тобі навіть у найтемніші часи не опускати руки і зберігати силу духу. Щоб там не сталося, завжди тримайся не людей, а Христа. Хай береже тебе Господь", - написала вона.

Співачка Ірина Федишин за місяць тричі потрапила в скандали. Користувачі соцмереж активно відреагували на це. Хайп навколо Федишин розпочався після її членства у складі українського журі на Євробаченні-2022. Українців обурило те, що судді оцінили виступ представника Польщі Ochman у 0 балів, незважаючи на підтримку, яку надає ця країна Україні під час російської агресії.

Згодом в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк виконавиця негативно висловилась на адресу ЛГБТК+ спільноти. Федишин назвала їх "грішниками" та запевнила, що вони "руйнують своє життя". Це викликало нову хвилю обурення у мережі.

Зараз ви читаєте новину «"Дізнався, що таке веселковий прапор" - Федишин привітала сина і зачепила тему ЛГБТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути