Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2019 12:47

День народження в Мексиці: Алан Бадоєв відзначає 38-річчя

Відомий український режисер Алан Бадоєв наразі святкує своє 38-річчя.

Дотримуючись багаторічної традиції, на початку січня Алан Бадоєв взяв тайм-аут. На місяць-півтора режисер вирушив "у тиху гавань" перед насиченим роком, поєднуючи святкування дня народження з відпусткою в колі близьких друзів, пише tsn.ua.

"І де я? Звичайно ж, відлітаю. Куди? У Мексику! Кожен свій новий рік намагаюся почати з подорожі та вибираю для цього місця, в яких ще не був. Адже це так важливо бути у владі пригод і відчувати себе Колумбом, як мінімум. Для мене пригода - те, без чого неможливе життя. Шалено люблю подорожувати і шалено люблю бачити нових людей, знайомитися з ними. Мені здається, це найприємніше, що може собі дозволити людина", - розповів Бадоєв.

  АЛАНУ БАДОЄВУ-38. Фото: Діма Комісаренко
АЛАНУ БАДОЄВУ-38. Фото: Діма Комісаренко

10 січня свій персональний Новий рік іменинник зустрічає в святині цивілізації майя - на острові Юкатан. У Канкуні режисер пробуде близько 2 тижнів, після чого відправиться в Гуанакасте (Коста-Ріка - Gazeta.ua) - тропічний рай із незайманою береговою лінією, гірськими хребтами і порослими зеленню вулканами.

Напередодні поїздки Бадоєв відвідав своїх дітей в Італії, де і зустрів новорічні свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "До 27 років я спробував практично все", - Алан Бадоєв дав відверте інтерв'ю

На офіційному YouTube-каналі Макса Барських відбулася презентація проекту #BEREGA. Одночасно артист представив лід-сингл 5 студійного альбому "Сім", новий кліп і лімітовану колекцію MAX BARSKIH X LITKOVSKAYA, лейтмотивом яких стала домінуюча естетика 80-х у сучасній культурі. Режисером кліпу виступив Алан Бадоєв, а хореографом-постановником - Руслан Махов.

Зараз ви читаєте новину «День народження в Мексиці: Алан Бадоєв відзначає 38-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути